Merhaba kasamı bir adet RGB egzoz fanı ve bir adet ön tarafta olmak üzere toplam iki adet fan ile kullanıyorum. Bu bağlantıdaki fanı sipariş ettim.
Gigabyte B450 S2H model anakartımda resimde görüldüğü LED_CPU bölümünü kullanmak istiyorum. Elimde resimde görüldüğü gibi bir fan çoklayıcım var. İstediğim şey ise egzoz fanı ve sipariş ettiğim fanı LED_CPU'ya bağlamak istiyorum, görseldeki fan çoklayıcı işime yarar mı? Veya LED_CPU bu 4 fanı besleyebilecek enerjiyi sağlayabilir mi?
LED_CPU girişi sadece ışıklandırma için. Fanı SYS_FAN1 portuna takmalısınız. Fanın fotoğraflarına bakınca tek bir kablo çıkışı görünüyor. Dönüştürücü olmadan direkt onu SYS_FAN1 portuna takabilirsiniz. Işıklandırma için sanırım fanların kendi kontrolcüsü çıkıyor, onu kullanın. En azından sitede "Kablolu ARGB kontrolcü" olarak belirtilmiş.
10 Port Fan Power Switch Çoklayıcı Pwm 4337P Çoğaltıcı Molex Hub en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bağlantıdaki kasaya sahibim ve kasanın ön panelindeki aydınlatmaları kontrol edebildiğim bir buton var bu buton ile satın aldığım fanı kontrol edebilir miyim?
10 Port Fan Power Switch Çoklayıcı Pwm 4337P Çoğaltıcı Molex Hub en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.