Gigabyte B450 S2H mıkrofon çalışmıyor

alkitolki

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem topladım. Bugün monitörümle birlikte deneyim dedim. Telefonumun kulaklığını kasanın ön jack girişine taktım. Kulaklıktan ses geliyor ama mikrofonu hem görmüyor, hem çalıştırmıyor. Ses çıkışları bölümünde hiçbir şey görünmüyor. Üç farklı kulaklıkla denedim yine olmadı. Anakart modelim Gigabyte B450 S2H. Sürücü güncelleştirmelerini de denedim fayda yok. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anakarta sahibim, ön taraftaki Jack'a tek girişli bir kulaklık ile mikrofonu ve kulaklığı çalıştırabiliyorum. Kablolamada hata olmadığına emin misiniz?
Aynı anakarta bizde sahibiz fakat ön taraftaki bahsettiğiniz jak girişleri kasanın kendi girişleri. Kasanız farklı ise çalışabilir.

Özür dilerim, kendi kasam gibi düşündüm. Corsair Spec-Delta kasaya sahibim. Bir an arkadaşı da kendi kasamdan varmış gibi düşündüm.

Özür dilerim, kendi kasam gibi düşündüm. Corsair Spec-Delta kasaya sahibim. Bir an arkadaşı da kendi kasamdan varmış gibi düşündüm.
Yorumları okuyup kasa alacak arkadaşlara tavsiyem Powerboost VK-1631 Modelinde kasam var uzak durmanızı tavsiye ederim. Bu fiyata daha kaliteli kasalar alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…