Gigabyte B450 S2H Soft Brick nasıl çözülür?

AerobicTR

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba;

Başlıkta belirttiğim üzere anakartta Windows 11 kurdum fakat PC siyah ekranda kalıyor. Secure Boot aktif etmeye çalışırken oldu bu durum adımlarımı anlatayım;

İlk başta BIOS'a girip CMS Support'u devre dışı bırakıp kaydedip yeniden BIOS'a girdiğimde aktif hale geliyordu. Bende BIOS Update yaptım indirdim Update ettim son sürüme. Sonra CMS i kapattım kaydettim bir daha girdiğimde yine aktifti neyse sonra cms kapatıp ardından Secure Boot özelliği gözüktü oradan aktifleştirip ardından key ayarını açtım yes dedim kaydettim sonra bir daha açmaya çalıştım orada Custom ve user modları vardı yanlış hatırlamıyorsam onları düzeltip bir daha kaydedip açacaktım ama key ayarını yes yapıp kaydedip açmaya çalıştığımda açılmadı. Ekran kartı olarak RX 570 mevcut. Yarın herhangi bir PC tamirciye gitsem yardımcı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

Başlıkta belirttiğim üzere anakartta Windows 11 kurdum fakat PC siyah ekranda kalıyor. Secure Boot aktif etmeye çalışırken oldu bu durum adımlarımı anlatayım;

İlk başta BIOS'a girip cms Support'u devre dışı bırakıp kaydedip yeniden BIOS'a girdiğimde aktif hale geliyordu. Bende BIOS Update yaptım indirdim Update ettim son sürüme. Sonra cms i kapattım kaydettim bir daha girdiğimde yine aktifti neyse sonra cms kapatıp ardından Secure Boot özelliği gözüktü oradan aktifleştirip ardından key ayarını açtım yes dedim kaydettim sonra bir daha açmaya çalıştım orada Custom ve user modları vardı yanlış hatırlamıyorsam onları düzeltip bir daha kaydedip açacaktım ama key ayarını yes yapıp kaydedip açmaya çalıştığımda açılmadı. Ekran kartı olarak RX 570 mevcut. Yarın herhangi bir PC tamirciye gitsem yardımcı olur mu?

BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı