Çözüldü Gigabyte H410M anakart soft brick oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe ARSLAN

Hectopat
Merhaba Gigabyte H410M anakart sahibiyim. FIFA oynayabilmek için Secure Boot açtıktan sonra ekrana görüntü gelmemeye başladı. Recep Baltaş'ın videosunu izleyerek UEFI destekli kart temin etmeme rağmen hala görüntü gelmiyor. Yeni BIOS pili de taktım CMOS'ta sıfırladım herhangi bir değişiklik olmadı. Servise yollamak için 450₺ para istediler kart masrafı hariç. Yeni kart almak daha mı mantıklı olur yoksa başka teknik servis halleder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Veriyor, denedik.

Bende UEFI kartlarla denedim görüntü alamadım, ama IGPU'dan görüntü verdi.

Benim bahsettiğim UEFI kartlarla bile görüntü vermeyen sorun, bu konudaki sorun.

Bu kart illa servis görecek demek ki. Dediğim sadece sadece gönderim bedeli 450₺ fiyat çektiler. Servis işlem ücretini de kestiremiyorum. Yeni anakart almak daha mı mantıklı olur sizce? Bir de şunu sormak istiyorum Gigabyte servisi dışında başka bir bilgisayar servisine götürsem halledebilir mi?

FIFA oynayabilmek için bilgisayardan oldum şaka gibi.

CH341a al daha ucuza çözersin. Ya da yakınında bir tamirci bul. Ama öncesinde şunu dene:

1694455021358.png

Ücret almadılar değil mi? Çünkü kendi bozuk BIOS'ları.

Durumu anlattım fakat kartımın garantisi dolduğu için ücret çıktı. Hatanın, markanın kronik sıkıntısı olduğunu söylememe rağmen sadece servise yollama bedeli 500 TL istediler. Servis ücretinden gözüm korktuğu için kendi bildiğim bir serviste yaptırmak zorunda kaldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı