2400TLBütçeniz nedir? B550 alman daha mantıklı olur ama alacağın B550 Pci 4.0 desteklemiyor. Almışken PCI 4.0 destekleyen bir anakart al. Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Önerdiğin anakart beni kaç yıl götürür?Bütçeniz nedir? B550 alman daha mantıklı olur ama alacağın B550 Pci 4.0 desteklemiyor. Almışken PCI 4.0 destekleyen bir anakart al. Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
4 - 5 yılı var. Desteklediği işlemciler sayesinde daha uzun bile sürebilir gerçi.Önerdiğin anakart beni kaç yıl götürür?
hangi işlemciye ladar destekler peki? Mantıklı gibi 2 adet m2 ssd girişi de varmış4 - 5 yılı var. Desteklediği işlemciler sayesinde daha uzun bile sürebilir gerçi.
5800X3D ye kadar destekli ama mantıklı bir yükseltme de olmazdı. Bu işlemiciyi almaktansa DDR5 sisteme geçersin. O soket için en iyisi bence 5600 ve onun da en az 5 yılı var.hangi işlemciye ladar destekler peki? Mantıklı gibi 2 adet m2 ssd girişi de varmış
Neden peki mantıksız? Merak ettim de hocam5800X3D ye kadar destekli ama mantıklı bir yükseltme de olmazdı. Bu işlemiciyi almaktansa DDR5 sisteme geçersin. O soket için en iyisi bence 5600 ve onun da en az 5 yılı var.
Pahalı. DDR5 sisteme geçersin o işlemciye vereceğin parayla.Neden peki mantıksız? Merak ettim de hocam
Performansta sıkıntı yok yani? Belki indirimle alınabilir.Pahalı. DDR5 sisteme geçersin o işlemciye vereceğin parayla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.