Gigabyte B450M anakartlı sistem ses vermiyor

Mustafa313

Centipat
Herkese merhabalar bugün forumda ilk günüm, şöyle bir sorunum var,

DDR3 sistemimi satıp DDR4 sisteme geçiş yaptım
Ryzen 5 2600
Gigabyte B450M S2H anakart
XPG RAM 3200 MHz 8 GB
RX580

Montajını uzman bir yere yaptırdım ve çalıştırdık sistem açılışında hoparlörden cızırtılar gelmeye başladı her neyse driverlarını kurduk şarkı açtık şarkının sesi 0 ve onun yerine gelen bir ton cızırtı vardı, driverları sildik tekrar kurduk vs bir çok şey yaptık ekran kartını söktük her şeyi denedik fakat cızırtı devam editor bunun nedeni nedir acaba? Daha sistemi toplayalı 10 saat bile olmuyor. Söylediğim gibi hoparlörden de kulaklıktan da hiçbir şekilde ses gelmiyor sadece cızırtı geliyor.

image.jpg
image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz cızırtılar kullandığınız piriz topraklı olmadığında oluşabiliyor. Eğer mevcutta kullandığınız piriz topraklı değilse topraklı olduğundan emin olduğunuz bir pirize pc'yi takıp dener misiniz?

Bu tarz cızırtılar kullandığınız piriz topraklı olmadığında oluşabiliyor. Eğer mevcutta kullandığınız piriz topraklı değilse topraklı olduğundan emin olduğunuz bir pirize pc'yi takıp dener misiniz?
Kullandığım priz topraklı.
HD Audio kablosuna bir bak temassızlık olabilir, çıkar tak.
Hd audio kablosunu çıkardığım halde bile hoparlöre ve kulaklığa cızırtı sesi geliyor ve anakartımda f_audio girişi var hd audio girişi yok, hd audio kablosunu f_audio girişine takıyorum.
Ekstradan ses karti aldiniz mi? Anakarin ses kartini kullaniyoniz belki anakartin ses kartinda bir bozulma yasanmistir. Eger garantisi devam ediyorsa garantiye goturmeyi deneyin.
Anakarttan şüphelendiğim için aldığım yere geri gönderdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı