Gigabyte B450M DS3h vs Gigabyte B450M S2H

jfkforum

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Prodüktör
Merhabalar,

Yaklaşık 1.5 haftadır toplayacağım bilgisayar için sizden öneriler aldığım bu serüvenin son gününe gelmiş bulunmaktayım :D.
parçaların siparişini vermeden önce alan sıkıntım olabileceği konusu beni çok daralttı ve size sormaya karar verdim. 4 RAM slotlu Gigabyte DS3h versiyonu mu, yoksa ekstra SSD + 2 RAM slotlu S2H mı? Eğer tek büyük sorun aralarında ki slot sayısı farkı ise ben S2H'tan yanayım çünkü çok uzun bir süre 4 RAM slota ihtiyacım olmaz gibi gözüküyor. Ki 32 ya da 64 GB'lık RAM'lere ihtiyaç duyacağımız günlere kadar işlemcim çoktan eskimiş olur diye düşünüyorum. Sizin fikrinizi de almak istedim. Uzun lafın kısası anakartlar arasında USB giriş sayısı ve RAM slotu sayısı dışında bir fark göremedim sizce anakarttan kısıp diğer ihtiyacıma mı yatırmalıyım? Karşılaştırma yapabilmeniz için epey'in linkini bırakıyorum.

++
Karşılaştırma linki: Gigabye B450M S2H - Gigabyte B450M DS3H Karşılaştırması - Epey

S2H model bende var kötü yanı kasa fanı için tek çıkışı var ben çoklayıcı kullanıyorum ama bence 100TL gerekicek bir fark yok.

Ben DS3h'ta da 1 fan portu var diye biliyorum ama portlardan çok anlamadığım için çözemedim göz atmanız mümkün mü benim için. Gerçekten çözemedim. @furkan_20

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı