Gigabyte B450M-H BIOS nasıl güncellenir?

Fahri44

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım. Anakartım Gigabyte B450M S2H BIOS'a giremiyordum aklıma BIOS güncellemesi yapmadığım geldi. Nasıl BIOS yüklerim söyler misininiz? Bir de PC'yi kapadıktan sonra mouse ve kulaklığımın ışıkları yanmaya devam ediyor. İkisinin de düğmesine basarak kapatıyorum, fişi tak çıkar yapınca klavyede yanmaya başlıyor. Sistemim: Gigabyte B450M H Corsair 8 GB DDR4 3600MHz AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz RX560 BIOS'umu nasıl yüklerim söylerseniz çok sevinirim bu gece elektrik gitti sabaha kadar klavye, mouse, kulaklığın RGB'si yanmış.
Arkadaşlar anakartım B450M H, buymuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB'lere kapalı iken güç gitmesin diyorsanız, ErP ayarını değiştirebilirsiniz.

B450M H için BIOS güncelleme linki; B450M H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Ayrıca bu konuya bakınız.

Abicim bu anakartın yanında driveri var ama benim kasamda CD girişi yok ben delete pause falan basınca BIOS ekranı çıkmıyor bana adım adım anlatır mısınız buna çok ihtiyacım var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı