Çözüldü Gigabyte B450M K anakartta 5000 serisi işlemciler BIOS güncellemeden çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistemin parçalarını tek tek aldım ve RAM, GPU, SSD ve PSU bağlantılarını yaptım. Geriye bir tek CPU'yu takmak kaldı ve o da ayın beşinde gelecek. Gigabyte B450M K anakartta sistemin ilk açılışı için BIOS'u güncellemek gerekiyor mu yoksa bu anakartta 5000 serisi Ryzen işlemciler için BIOS güncellemeden sistem açılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benim alacağım işlemci 5600 olacak, yukarıdaki arkadaşın attığı konuya göre tak çalıştır bir işlemci anakarta göre. Yine de BIOS'u güncellemezsem görüntü alamayacak mıyım?

BIOS güncellemene gerek yok. Halihazırda destekliyor.
O konuda belirtilen BIOS ile geldiyse sıkıntı olmaz, ama farklı bir BIOS yüklü şekilde geldiyse görüntü alamazsınız.
Anakart F1 BIOS ile geliyor, F1 BIOS'da Ryzen 5 5600 destekliyormuş. Takıp görüntüyü alacağım umarım. Teşekkürler.

Biraz saçma soru olacak ama, aldığım RAM'ler anakart ile uyumlu mu? Hazır konusu açılmışken anakartın sorayım;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı