Gigabyte B450M K BIOS Nasıl güncellenir?

Nys_0

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem almayı düşünüyorum ve sistemdeki anakart B450M K ve sistem FreeDOS olarak elime gelecek.
Sorum şu: Ben nasıl B450M K anakartın BIOS'unu nasıl güncelleyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

--- BIOS ile alakalı mesajım:

Sistemden görüntü alabilmek için yapmanız gereken BIOS güncellemesinden mi bahsediyorsunuz?

Hazır bir sistem mi alacaksınız? Hazırsa zaten BIOS güncel bir şekilde gönderirler diye düşünüyorum.

Aldığınız yere sorun bakalım sistemi kargolamadan önce BIOS güncelleyebiliyorlar mı diye. Bazı firmalar yapıyor.

Hangi işlemciyi alacaksınız bu arada?

Günümüz anakart kutularında zaten Ryzen XXXX ready diye yazar. Böyle bir ibare varsa mesela RYZEN 5000 SERIES READY yazarsa hem Ryzen 5000 hem de önceki seri işlemcilerle BIOS güncellemesi yapmaya gerek kalmadan görüntü verebilir demektir sistem.

10a8aabe48bcb652bbb095afe3c0.jpg

Son düzenleme:

--- BIOS ile alakalı mesajım:

Sistemden görüntü alabilmek için yapmanız gereken BIOS güncellemesinden mi bahsediyorsunuz?

Hazır bir sistem mi alacaksınız? Hazırsa zaten BIOS güncel bir şekilde gönderirler diye düşünüyorum.

Aldığınız yere sorun bakalım sistemi kargolamadan önce BIOS güncelleyebiliyorlar mı diye. Bazı firmalar yapıyor.

Hangi işlemciyi alacaksınız bu arada?

Günümüz anakart kutularında zaten Ryzen XXXX ready diye yazar. Böyle bir ibare varsa mesela RYZEN 5000 SERIES READY yazarsa hem Ryzen 5000 hem de önceki seri işlemcilerle BIOS güncellemesi yapmaya gerek kalmadan görüntü verebilir demektir sistem.

Eki Görüntüle 1841997

ilginiz için teşekkür ederim ryzen 5500 kullanıyorum dediğniz gibi aldıım yeri arayacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı