ahmwt22 Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Bunu almayı düşünüyorum. Gigabyte B450M K ile uyumludur veya SATA SSD mi almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
EkerBiçer Centipat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 969 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #2 Anakartınızın ekran kartı soketinin üstünde M2 girişi var. Yani uyumlu. Artı 0 Eksi
KS KS ahmwt22 Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #3 @EkerBiçer abi uyumlusysa bunumu alım yoksa SATA SSD mi alım ikisi de aynı fiyatlar civarında hangisini önerisin. Artı 0 Eksi
@EkerBiçer abi uyumlusysa bunumu alım yoksa SATA SSD mi alım ikisi de aynı fiyatlar civarında hangisini önerisin.
EkerBiçer Centipat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 969 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #4 ahmwt22 dedi: @EkerBiçer abi uyumlusysa bunumu alım yoksa SATA SSD mi alım ikisi de aynı fiyatlar civarında hangisini önerisin. Genişletmek için tıkla... M2 slotu boşsa bunu al. Artı 0 Eksi
ahmwt22 dedi: @EkerBiçer abi uyumlusysa bunumu alım yoksa SATA SSD mi alım ikisi de aynı fiyatlar civarında hangisini önerisin. Genişletmek için tıkla... M2 slotu boşsa bunu al.
KS KS ahmwt22 Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #5 EkerBiçer dedi: M.2 slotu boşsa bunu al. Genişletmek için tıkla... Abi dolu ama 256 GB var ve SATA SSD PC yo yabaşlatirmi bilmiyorum ama yavaşlarir diyorlar. Artı 0 Eksi
EkerBiçer dedi: M.2 slotu boşsa bunu al. Genişletmek için tıkla... Abi dolu ama 256 GB var ve SATA SSD PC yo yabaşlatirmi bilmiyorum ama yavaşlarir diyorlar.
EkerBiçer Centipat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 969 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #6 ahmwt22 dedi: Abi dolu ama 256 GB var ve SATA SSD PC yo yabaşlatirmi bilmiyorum ama yavaşlarir diyorlar. Genişletmek için tıkla... Daha önceden M2 takılmamışsa m2'yi al. ahmwt22 dedi: Abi dolu ama 256 GB var ve SATA SSD PC yo yabaşlatirmi bilmiyorum ama yavaşlarir diyorlar. Genişletmek için tıkla... Sata SSD M2 yuvasına takılmaz zaten Son düzenleme: 14 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
ahmwt22 dedi: Abi dolu ama 256 GB var ve SATA SSD PC yo yabaşlatirmi bilmiyorum ama yavaşlarir diyorlar. Genişletmek için tıkla... Daha önceden M2 takılmamışsa m2'yi al. ahmwt22 dedi: Abi dolu ama 256 GB var ve SATA SSD PC yo yabaşlatirmi bilmiyorum ama yavaşlarir diyorlar. Genişletmek için tıkla... Sata SSD M2 yuvasına takılmaz zaten
KS KS ahmwt22 Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #7 EkerBiçer dedi: Daha önceden M.2 takılmamışsa M.2'yi al. SATA SSD M.2 yuvasına takılmaz zaten Genişletmek için tıkla... Abi yanlış anladın M.2 mi alsam yoksa sata mi SATA alırsam yavaşlarmi PC bilmiyorum. Artı 0 Eksi
EkerBiçer dedi: Daha önceden M.2 takılmamışsa M.2'yi al. SATA SSD M.2 yuvasına takılmaz zaten Genişletmek için tıkla... Abi yanlış anladın M.2 mi alsam yoksa sata mi SATA alırsam yavaşlarmi PC bilmiyorum.
EkerBiçer Centipat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 969 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #8 ahmwt22 dedi: Abi yanlış anladın M.2 mi alsam yoksa sata mi SATA alırsam yavaşlarmi PC bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... M2'ler SATAya göre daha hızlı oluyor. İkiside hızlıdır ama M2 daha hızlı olduğu için bilgisayar SATA ssd'ye kıyasla daha hızlı olur. Yani benim önerim M2 almanız yönünde. Artı 0 Eksi
ahmwt22 dedi: Abi yanlış anladın M.2 mi alsam yoksa sata mi SATA alırsam yavaşlarmi PC bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... M2'ler SATAya göre daha hızlı oluyor. İkiside hızlıdır ama M2 daha hızlı olduğu için bilgisayar SATA ssd'ye kıyasla daha hızlı olur. Yani benim önerim M2 almanız yönünde.