Gigabyte B450M S2H BIOS güncellemesi yapılmalı mı?

Daha fazla  
Merhaba, anakartım Gigabyte B450M S2H modelı ve BIOS sürümü F51 siteye girdiğim zaman F62D sürümü gelmiş. Bilgisayarın performansını düşük buluyorum, sizce güncellemeli miyim ve nasıl yaparım en kolay yoldan?

Merhaba, anakartım Gigabyte B450M S2H modelı ve BIOS sürümü F51 siteye girdiğim zaman F62D sürümü gelmiş. Bilgisayarın performansını düşük buluyorum, sizce güncellemeli miyim ve nasıl yaparım en kolay yoldan?

Güncelleseniz fena olmaz, stabilite ve yer yer performans açısından iyi olur.

Yalnız, elektrik şebekesinin stabil olduğundan emin olun. Güncelleme esnasında elektrik giderse anakart yüksek ihtimal servislik olur.

Güncelleme konusunda ise ben kendi anakartımın (TUF B550M-E Wi-Fi) BIOS'unu USB flash bellek ile güncellemiştim. YouTube'dan video falan bakarsanız bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Güncelleseniz fena olmaz, stabilite ve yer yer performans açısından iyi olur.

Yalnız, elektrik şebekesinin stabil olduğundan emin olun. Güncelleme esnasında elektrik giderse anakart yüksek ihtimal servislik olur.

Güncelleme konusunda ise ben kendi anakartımın (TUF B550M-E Wi-Fi) BIOS'unu USB flash bellek ile güncellemiştim. YouTube'dan video falan bakarsanız bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
flashın bos olması mı lazım illa

Flashın bos olması mı lazım illa

Ben boş olmasına özen gösterdim açıkçası, dolu olması konusunda bir fikrim yok.

Ben direkt anakartımın sitedeki bölümünden dosyayı flash belleğe attım, sizin de böyle yapmanız lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı