O kablo fazladan mı oluyor güç kaynaklarında? Normalde boşta kalan bir kablo mu? Yani gidip de ben o kabloyu normalde başka bir yere takacakken o ürüne takarsam kablo eksikliği yaşar mıyım? Güç kaynağım Aerocool VX Plus 500W.
Hayır sorun yaşamazsınız. Molex kabloları zaten çoğunlukla boşta kalıyor çünkü SATA güç kablosu varken tercih edilmiyor. Güç kaynağında fazladan bulunabiliyor.
Hayır sorun yaşamazsınız. Molex kabloları zaten çoğunlukla boşta kalıyor çünkü SATA güç kablosu varken tercih edilmiyor. Güç kaynağında fazladan bulunabiliyor.
Bu anakartta sanırım sadece 1 adet fan girişi var ama daha fazla takmak istiyorum. Nasıl çözebilirim? Bir de işlemci fanı bu fan sayısına dahil mi? Yani işlemci fanı için ayrı özel bir giriş mi var yoksa 1 adet fan girişini işlemci için mi kullanmam gerekecek?
Eğer 4 pinli fan varsa 4 pin çoklayıcı alın. Zaten hız kontrolünü yaparsınız.
Hocam peki benim 3 tane fan var ben bunların Molex'lerini 3 tanesini arka arkaya taksam sonra onların hepsini tek bir Molex'e taksam sorun olur mu?
Bir de ben çoklayıcı kullandıktan sonra anakartımın özelliklerini kullanırken sıkıntı yaşar mıyım mesela Smart Fan 5 teknolojisi? Ya da RGB kontrolcüsünde sorun yaşar mıyım?
Bu çoklayıcıların üstündeki hız ayarı bir işe yarayacak gibime gelmiyor zaten anakart üzerinden ayarlayamaz mıyım?
Bir de ben çoklayıcı kullandıktan sonra anakartımın özelliklerini kullanırken sıkıntı yaşar mıyım? Mesela Smart Fan 5 teknolojisi? Ya da RGB kontrolcüsünde sorun yaşar mıyım?