Gigabyte B450M S2H fan girişi hakkında

Hayır sorun yaşamazsınız. Molex kabloları zaten çoğunlukla boşta kalıyor çünkü SATA güç kablosu varken tercih edilmiyor. Güç kaynağında fazladan bulunabiliyor.

Hayır sorun yaşamazsınız. Molex kabloları zaten çoğunlukla boşta kalıyor çünkü SATA güç kablosu varken tercih edilmiyor. Güç kaynağında fazladan bulunabiliyor.
Teşekkürler , herkese teşekkürler. Tüm sorularım cevaplandı iyi günler.

Güç kaynağı üzerinden çıkan Molex kablo anakart üzerindeki başka bir şeye takacağım bir şey mi? Eksik kalır mı Molex kablo sayısı?
Dediğim gibi anakart ile bir bağlantısı yok. Güç kaynağı içerisinden geliyor, güç aktarımı yapıyor sadece.

Eğer 4 pinli fan varsa 4 pin çoklayıcı alın. Zaten hız kontrolünü yaparsınız.
Hocam peki benim 3 tane fan var ben bunların Molex'lerini 3 tanesini arka arkaya taksam sonra onların hepsini tek bir Molex'e taksam sorun olur mu?

Dediğim gibi anakart ile bir bağlantısı yok. Güç kaynağı içerisinden geliyor, güç aktarımı yapıyor sadece.
Bir de ben çoklayıcı kullandıktan sonra anakartımın özelliklerini kullanırken sıkıntı yaşar mıyım mesela Smart Fan 5 teknolojisi? Ya da RGB kontrolcüsünde sorun yaşar mıyım?
Bu çoklayıcıların üstündeki hız ayarı bir işe yarayacak gibime gelmiyor zaten anakart üzerinden ayarlayamaz mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…