Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GIGABYTE B450M S2H anakartı almayı düşünüyorum. Akıllı fan kontrol özelliği var. Bu akıllı fan kontrol özelliği her kasa ile uyumlu mu, fan kontrolcüsü olmayan kasaların fanlarını da kontrol eder mi?
Her kasa ve fan ile tabii ki uyum halinde olmaz fanında 4 pinli olması gerekir anakarttan kontrol edebilmen için.
Zaten cevabın sorunun içinde gizli Fan kontrolcüsü olmayan fanı kontrol edebilirmiyim diyorsun.
3 pinli fanlarda SYS_FAN veya CHA_FAN kısmına bağlanılarak kontrol ediliyor. Sadece işlemci fanı 4 pinli olması gerekiyor CPU_FAN'dan kontrol edilebilmesi için. @cihangryg maalesef o durum olmuyor diye bilmiyorum.