GTX 970 hala alınır mı?

RX 570/480 kullandım bende. Yaşadığım sürücü çökmeleri hep bozuk SSD'im yüzündendi, SSD değişince komple ikiside kaymak gibi oldular. Isınma ise: Modele bağlı. RX 570'im Aorus olduğu için buz gibiydi, RX 480'im ise Asus Dual olduğu için çöptü. UV yapıyordum oyüzden.
Bende de Gigabyte Aorus modeli var bu kart bıktırdı beni. Kendim Arctic termal pad aldım yine Arctic MX-4 termal macun alıp bakım yaptım furmarkta 45 saniyede 79 dereceye çıktı kart devam etsem yükselecekti sıcaklık kapattım testi. Belki de ben yanlış uyguladım.

Bende de Gigabyte Aorus modeli var bu kart bıktırdı beni. Kendim Arctic termal pad aldım yine Arctic MX-4 termal macun alıp bakım yaptım furmarkta 45 saniyede 79 dereceye çıktı kart devam etsem yükselecekti sıcaklık kapattım testi. Belki de ben yanlış uyguladım.
büyük ihtimal ile kullanım hatası vardır. 6 yıllık hiçbir bakımı yapılmamış RX570 ARMOR model kartım bile 75 dereceyi fazla zorlamadığım sürece geçmiyor.

Büyük ihtimalle. Bende 1600RPM ile 60 derecelerde geziyordu. Bakım görmüştü. Belki pad'ler çok kalın kaldığı için açıklık yapmıştır, bilemiyorum.

İlla NVIDIA istiyorsanız hocam dediğim gibi: Bütçenizde bulursanız GTX 1060 6GB ile 1650 Super var.
3000TL'i aşarsanız GTX 1070/1660 ailesi bulabilirsiniz.

Büyük ihtimalle. Bende 1600RPM ile 60 derecelerde geziyordu. Bakım görmüştü. Belki pad'ler çok kalın kaldığı için açıklık yapmıştır, bilemiyorum.

İlla NVIDIA istiyorsanız hocam dediğim gibi: Bütçenizde bulursanız GTX 1060 6GB ile 1650 Super var.
3000TL'i aşarsanız GTX 1070/1660 ailesi bulabilirsiniz.
Paramgüvende ile bayadır takip ediyorum 1650 süper'i ama 4000 TL altına bile yok bir de komisyon eklersen 4400 TL gibi oluyor. Paramgüvende şart direk gidip kendim alamam durumum yok o şekilde.

@He stole my money https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sus-fiyatta-pazarlik-yapilir-1255438553/detay

Galax var 3400 e ama model düşük baya backplate bile yok.

1650S'i es geçelim.

Düşük Watt tükettikleri için çok üst düzey kasa takip edin pek diyemem, bu senelerde backplate yokluğu özellikle çok doğal.
GTX 1060 tarafında bu tarz modellerde var:
3200-3300TL kabulse iyi olur kasasının hatrına.

1650S'i es geçelim.

Düşük Watt tükettikleri için çok üst düzey kasa takip edin pek diyemem, bu senelerde backplate yokluğu özellikle çok doğal.
GTX 1060 tarafında bu tarz modellerde var:
3200-3300TL kabulse iyi olur kasasının hatrına.
Bu kart baya iyiymiş model olarak fazla bile. Bu kart hala alınır mı?

Bu kart baya iyiymiş model olarak fazla bile. Bu kart hala alınır mı?
NVIDIA güncelleme desteğini kesti ama güçlü sayılır genede. RX 580'nin rakibi. DX11 ve öncesinde daha güçlü, DX12'de benzer. Vulkan ise zayıf.

1650S ile ise konu Vulkan olunca zayıf, DX'ler de benzerdir. Aceleniz yoksa günlük takip ile GTX 1070 filan kovalayın ama hemen şuan alacaksanız gözüme uygun gelen bu. 1060Ti diye kart yok tabi, satıcının hıyarlığı o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı