Gigabyte B450M S2H Fast Boot'tan dolayı BIOS açılmıyor

Scorb1te

Centipat
İyi günler geçenlerde aldığım yeni PC'yi BIOS ayarlardan Ultra Boot yaptım. Neyse iyi güzel PC çabuk açılıyordu sonra AMD stock fanının gereksiz hızlı çalıştığını fark ettim. Küçük bir araştırmadan sonra BIOS menüden bunun ayarının yapılabiliceğini öğrendim. Neyse sonra BIOS'a girmek istedim Fast Boot'a aldığım için giremediğimi o zaman anladım. Sonra araştırmaya koyuldum, herkes Shift'e basılıp tutup yeniden başlattan UEFI kısmından yapılabiliceğini yazmış ama benim PC UEFI değil. Onun dışında işlemcim Gigabyte B450M S2H, oradan da fastboot App'i indirmeye çalıştım o da olmadı. Hiçbir şekilde çözemiyorum, çıkmaza girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler geçenlerde aldığım yeni PC'yi BIOS ayarlardan Ultra Boot yaptım. Neyse iyi güzel PC çabuk açılıyordu sonra AMD stock fanının gereksiz hızlı çalıştığını fark ettim. Küçük bir araştırmadan sonra BIOS menüden bunun ayarının yapılabiliceğini öğrendim. Neyse sonra BIOS'a girmek istedim Fast Boot'a aldığım için giremediğimi o zaman anladım. Sonra araştırmaya koyuldum, herkes Shift'e basılıp tutup yeniden başlattan UEFI kısmından yapılabiliceğini yazmış ama benim PC UEFI değil. Onun dışında işlemcim Gigabyte B450M S2H, oradan da fastboot App'i indirmeye çalıştım o da olmadı. Hiçbir şekilde çözemiyorum, çıkmaza girdim.

Merhabalar ben de aynı anakarta sahibim ve bu sabah Ultra Fast Boot'u açtım aynı sorun oldu biraz araştırmadan sonra bu linkte ki programı indirdim ve programı açtım oradan direkt enter BIOS setup Now yazan yere tıkladım PC yeniden başladı o sırada Del tuşuna bastım ve düzelttim. Linki bırakıyorum yasaksa başka bir sosyal medya hesabından atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı