P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Gigabyte B450M S2H anakartı için en güncel driverın linkini atar mısınız? Bulamadım da.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Eylül 2023 #2 Chipset surucusu mu? https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 Artı 0 Eksi
KS KS P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 Kokona Shiki dedi: Chipset surucusu mu? https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki en güncel olan mı Dosya Ekleri IMG_20230917_125356.jpg 135,1 KB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Chipset surucusu mu? https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki en güncel olan mı
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Eylül 2023 #4 Pc Matik dedi: Fotoğraftaki en güncel olan mı Genişletmek için tıkla... Burdan surucu surumlerini goremezsin eger surucu degil BIOS'tan soz ediyorsan su an en gunceli F64 sendeki beta surum sanirim guncellemeni oneririm. Artı 0 Eksi
Pc Matik dedi: Fotoğraftaki en güncel olan mı Genişletmek için tıkla... Burdan surucu surumlerini goremezsin eger surucu degil BIOS'tan soz ediyorsan su an en gunceli F64 sendeki beta surum sanirim guncellemeni oneririm.
KS KS P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 Kokona Shiki dedi: Buradan sürücü surumlerini goremezsin eger sürücü degil BIOS'tan soz ediyorsan su an en gunceli F64 sendeki beta surum sanirim guncellemeni oneririm. Genişletmek için tıkla... Ok sağ ol. Kokona Shiki dedi: Buradan sürücü surumlerini goremezsin eger sürücü degil BIOS'tan soz ediyorsan su an en gunceli F64 sendeki beta surum sanirim guncellemeni oneririm. Genişletmek için tıkla... Kanka ben Zula'da düşük FPS'ler almaya başlamıştım düzelir mi sence. Son düzenleme: 17 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Buradan sürücü surumlerini goremezsin eger sürücü degil BIOS'tan soz ediyorsan su an en gunceli F64 sendeki beta surum sanirim guncellemeni oneririm. Genişletmek için tıkla... Ok sağ ol. Kokona Shiki dedi: Buradan sürücü surumlerini goremezsin eger sürücü degil BIOS'tan soz ediyorsan su an en gunceli F64 sendeki beta surum sanirim guncellemeni oneririm. Genişletmek için tıkla... Kanka ben Zula'da düşük FPS'ler almaya başlamıştım düzelir mi sence.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Eylül 2023 #6 Duzelebilir ama sorunun kaynagi buysa tabii. Performans sorunu icin detaylarini belirtip ayri konu acarsan daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Duzelebilir ama sorunun kaynagi buysa tabii. Performans sorunu icin detaylarini belirtip ayri konu acarsan daha iyi olur.
KS KS P Pc Matik Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #7 Kokona Shiki dedi: Duzelebilir ama sorunun kaynagi buysa tabii. Performans sorunu icin detaylarini belirtip ayri konu acarsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi anlamadım konuda açtım çözemedim anlamadığım şey sistem Zula için kat ve kat yeterli. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Duzelebilir ama sorunun kaynagi buysa tabii. Performans sorunu icin detaylarini belirtip ayri konu acarsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi anlamadım konuda açtım çözemedim anlamadığım şey sistem Zula için kat ve kat yeterli.