Gigabyte B450M S2H anakartım var BIOS Update yapacağım şu an en güncel F60E versiyon var fakat yanında Update agesa combov2 1.1.0.0 D for AMD Ryzen 5000 series CPU Support yazıyor ben Ryzen 2600X kullanıyorum yine de bu sürümü kullanabilir miyim?
Gigabyte B450M S2H anakartım var BIOS Update yapacağım şu an en güncel F60E versiyon var fakat yanında Update agesa combov2 1.1.0.0 D for AMD Ryzen 5000 series CPU Support yazıyor ben Ryzen 2600X kullanıyorum yine de bu sürümü kullanabilir miyim?
F51 veya F50 öneririm. Sağında harf bulunan beta sayılabilecek sürümlere bulaşmanızı önermem. Ayrıca 5000 serisinin desteğinin gelmesi ile beraber diğer işlemcilerde desteğin kalktığına dair bir bilgi bulamadım.
Beta sürüm, tavsiye etmem. Sorun yaşayanlar var o sürümle. F51 kurmanızı tavsiye ederim. Son sürümle 5. nesil desteği geldi, 5. nesil işlemciniz yoksa kurmanıza gerek yok.
O sürüm sağ yanında e harfi alarak harf olması sebebiyle henüz beta aşamasında onu yüklemeyin. Onun bir alt sürümünü ama beta olmayan tam sürümü yükleyin.