Gigabyte B450M S2H ile AMD Ryzen 5600 işlemciye Undervolt yapma

hocam arıyorum şu fan hızı ayarlama kısmını fakat bulamadım heralde benim anakart desteklemiyor

şöyle bi menü buldum acaba burdan mı yapılıyor

hocam arıyorum şu fan hızı ayarlama kısmını fakat bulamadım heralde benim anakart desteklemiyor

şöyle bi menü buldum acaba burdan mı yapılıyor
hah tamam fan hızını tam ayarına aldım

Dosya Ekleri

• IMG_20230114_144300.jpg
    233,1 KB · Görüntüleme: 52
Hocam arıyorum şu fan hızı ayarlama kısmını fakat bulamadım herhalde benim anakart desteklemiyor

Şöyle bir menü buldum acaba buradan mı yapılıyor

Hah tamam fan hızını tam ayarına aldım

Sesi rahatsız etmiyorsa o soğutucunun yapabileceği maksimum performansı alıyorsunuz şu an. Oyununuzu oynayın bakalım bir saat sonunda durum ne olacak.

Sesi rahatsız etmiyorsa o soğutucunun yapabileceği maksimum performansı alıyorsunuz şu an. Oyununuzu oynayın bakalım bir saat sonunda durum ne olacak.
hocam 1 saatlik gta5 testim bitti max 83° gördüm ortalama 80-81 sizce bu değerler nasıl işlemci zarar görürmü bu sıcaklıklarda

Hocam 1 saatlik GTA 5 testim bitti Max 83° gördüm ortalama 80-81 sizce bu değerler nasıl işlemci zarar görür mü bu sıcaklıklarda

Yok bir sorun olmaz. İşlemci sıcaklık ile zarar görmüyor zaten. Kendi algoritması ona göre ayar çekiyor. Tutamazsa sıcaklığı kendini kapatır bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…