Gigabyte B450M S2H nasıldır?

Sabit disk, SSD ve DVD Writer bağladınız portlardır. 4 port mevcut bu kartta. Bana yetmeyeceği için ben 6 portlu B450 Aorus Elite tercih ettim.
Sisteme 240 GB 2.5 inç SSD 1TB da Seagate HDD takmayı düşünüyorum DVD Writer'a ihtiyacım yok rahat rahat yeter mi ?

Sisteme 240 GB 2.5 inç SSD 1TB da Seagate HDD takmayı düşünüyorum DVD Writer'a ihtiyacım yok rahat rahat yeter mi ?
İleride yetersiz gelebilir. Size bağlı aslında.
İnşallah... 😁 Hocam sistem elime ulaşınca OC için yardımcı olur mu forum?
Tabii ki. Konu açıp Shimada Sensei ve Mithat Berhan etiketleyin, onlar ne kadar voltaj vereceğinizi ve ne yapacağınızı size söylerler.

Bir de 3200 MHz 2x8 GB RAM taktığımda sanırsam direkt olarak 3200 MHz olarak geçmiyor Bios'tan XMP diye bir ayarı aktif ediyorlar. Böyle bir şey yapma gereğim olur mu RAM'leri taktığım zaman 3200MHz olarak mı başlarlar yoksa daha az mı? XMP ayarı overclock gibi birşey mi sisteme zarar verir mi?

Bir de 3200 MHz 2x8 GB RAM taktığımda sanırsam direkt olarak 3200 MHz olarak geçmiyor Bios'tan XMP diye bir ayarı aktif ediyorlar. Böyle bir şey yapma gereğim olur mu RAM'leri taktığım zaman 3200MHz olarak mı başlarlar yoksa daha az mı? XMP ayarı overclock gibi birşey mi sisteme zarar verir mi?
Yapmaz hocam. BIOS'da D.O.C.P kısmımdan Profile 1 seçseniz yeter sizin için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı