Gigabyte B450M S2H nasıldır?

Malzeme kalitesi, hava akışı anlamında. Bir de sanırım Guardian FARGB değil yani renk değiştirilebiliyor.

Siz daha iyi bilirsiniz tabi. Benim için değişim demek: Cooler Master, Corsair benzeri mesh ya da hava geçirgenliği iyi bir markanın ürününü tercih etmek demek. He ona da çok gerek yok ama konu bağlamında belirtim.

Aerocool markasından önerebileceğiniz var mı değecek dediğiniz? Teknobiyotik'de 2 tane marka var sadece. Ore Saturn, Diamond'a benziyor aslında o da olabilir en azından marka ve malzeme kalitesi iyi.

Aerocool markasından önerebileceğiniz var mı değecek dediğiniz? Teknobiyotik'de 2 tane marka var sadece. Ore Saturn, Diamond'a benziyor aslında o da olabilir en azından marka ve malzeme kalitesi iyi.

Siz baktığınızda, Ore Saturn ile bir fark görebiliyor musunuz? Eğer görüyorsanız tabi ki alabilirsiniz. Ben göremiyorum, o yüzden dedim

Siz baktığınızda, Ore Saturn ile bir fark görebiliyor musunuz? Eğer görüyorsanız tabi ki alabilirsiniz. Ben göremiyorum, o yüzden dedim
Marka ve malzeme kalitesi açısından dedim. Diamond Mesh alıp geçeyim o zaman.

Bu arada alakasız olacak ama, şu son günlerde sürekli ambulans sireni duyuyorum. Hastaneye yakın oturuyorum. Herhalde Corona sayısı artışta. Bugün 15 kez duymuşumdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…