Gigabyte B450M S2H nasıldır?

Ne bileyim, işimi şansa bırakmak istemiyorum. Hem ömrünü uzatır hem de daha verimli çalışmasını sağlar. Bana tavsiye edilmişti başka bir forumda.
Yaklaşık 10 gün kullandım ve fazla ısınmıyor. CPB açıkken 75 derece gördü maksimum söylediğim gibi ve kasamın hava akışı iyi değil. Gerek olduğunu düşünmüyorum.

@UBerk'e katılıyorum. Kullanım bazlı bir durum. Alırsanız, stok fana göre daha düşük değerler göreceğiniz bir gerçek tabi.
FPS anlamında ne kadar fark edebilir? 3600 gibi ısınmadığının farkındayım ancak çok tavsiye etmişlerdi.
Yaklaşık 10 gün kullandım ve fazla ısınmıyor. CPB açıkken 75 derece gördü maksimum söylediğim gibi ve kasamın hava akışı iyi değil. Gerek olduğunu düşünmüyorum.
Özel değilse neden 10 gün? Memnun kalmadığınız için mi elden çıkardınız?

8 aydır kullanıyorum, benim açımdan eksikleri şöyle.

1) ARGB özelliğinin olmaması
2) PWM destekli sadece 1 adet fan slotunun olması (CPU)
3) 2 adet ram slotunun olması.

Bunlar senin için sorun teşkil etmiyorsa işini yapan bir anakarttır.

8 aydır kullanıyorum, benim açımdan eksikleri şöyle.

1) ARGB özelliğinin olmaması
2) PWM destekli sadece 1 adet fan slotunun olması (CPU)
3) 2 adet fan slotunun olması.

Bunlar senin için sorun teşkil etmiyorsa işini yapan bir anakarttır.
Şunu ekleyeyim hocam. 2 adet fan slotundan kasıt birinin CPU fan için olup diğerinin SYS_Fan olmasıdır. Ben çoklayıcı ile 4 tane fanı emanet ettim SYS_Fan'a çatır çatır çalıştırıyor :D

Ayrıca 3300X'in performansından memnun kaldınız mı? Çok soru soruyorum, kusura bakmayın.
Estağfurullah. 3600 ile hemen hemen aynı performansta. Kimi yerde 3300x, kimi yerde 3600 geçiyor. Benim iade etmemin sebebi 4 ay sonra alacağım ekran kartını beslememesinden korkmam ve 4/8 olması. Ayrıca çoklu çekirdekte 3600 çok daha iyi. O nedenle iade ettim ve 3600 aldım. Sadece oyun oynayacaksanız alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı