Gigabyte B450M S2H RAM önerisi

Yer
Dire
Merhaba arkadaşlar,
Gigabyte B450M S2H kullanmaktayım. Bildiğiniz üzere anakartın RAM desteği 32 GB. Şu anda kasamda takılı olarak Corsair Vengeance 8 GB 3000 MHz bulunmakta. Yeni RAM almayı düşünüyordum lakin dün GTA’da bile 8 GB RAM yetmiyorsa 16 GB uzun vadede işimi görmez ve yetersiz kalınca masraf çıkarır diye düşündüm. Bunun yerine RAM olarak 3200 MHz olarak Dual kit G.Skill (öneriniz olursa başka RAM'lerde düşünürüm) alayım diyorum. Kısaca sistemim; R5 2600, RX 590 SE+, X-Power 600W 80+.

Son düzenleme:
Anakart 2 slotsa dual-channel özelliğini kullanmak için bi 8GB daha taksanız fena olmaz bence 16GB henüz standart değil nede olsa
Yeterli olacağının farkındayım lakin ileride ram yükseltmek ile uğraşmak yerine şimdiden problemi kökünden halledeyim düşüncesindeyim. Malumunuz ram artışı hızlı ilerliyor. 3-4 yıl öncesine kadar 2GB ram bile yeterliydi ama şimdi Chrome’u zor açarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı