Çözüldü Gigabyte B450M S2H Realtek HD Audio drıver kurma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
6 Ocak 2020
Mesajlar
15
Bir elektrik gitmesiyle Realtek HD Audio driverımı kabettim. Yani Realtek HD Audio driver Manager'a ulaşamıyorum. Gigabyte'ın sitesinden indirdiğimde kurup PC'yi yeniden başlatıyor ve yeniden başlattıktan sonra da tekrar kurulum ekranı geliyor ve tekrar kurulum yapıyorum(sonsuza kadar devam ediyor). Çok üzüldüm. Tatile giriyoruz bir de aradaşlarım benden rahatsız olsun istemiyorum. Açıkcası Gigabyte'ın sitesinden ses driverını nasıl kuracağımı da bilmiyorum. Bir sürü yer var birini indirince kulaklığa ses gelmiyor falan. Windows Update'den olur ümidiyle sıfır kurulum yaptım ve 1 TB'lık verim kayboldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bende de bulunuyor, bizim yüklemeye çalıştığımız kırmızı ile olan sürücü, mavi olan Windows kurması gerekiyor herhalde.
(Ben öyle biliyorum)
Eki Görüntüle 483422
Meğer driver kurulumu olarak sorun yokmuş. Ben de orada Realtek Audio değil de Realtek HD Audio yazması gerektiğini düşünüp canımı sıkmıştım. Tekrardan çok teşekkür ederim. Şu an dışarıdayım eve dönünce bakacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim. Peki Windows mağazası kendisi otomatik yüklemedi diyelim. Manuel yani kendim yüklesem de olur mu?
 
Bilmiyorum, daha önce yüklenmemesi gibi bir problem yaşamadım.
Eve geçince bir kontrol edin.
Evet sistem aygıtlarında High Definition Audio denetleyicisi var. Fakat HD Audio Manager yok vallahi aşırı sarstı bu olay. HD Audio Manager'ı nasıl indirebilirim? Bir bilginiz var mı?
 

Dosya Ekleri

  • image.jpg
    image.jpg
    3,4 MB · Görüntüleme: 448
Sistem aygıtları altından değil, Ses, video ve oyun denetleyicileri altından bakar mısın?

Eki Görüntüle 483449
Buradan dener misin?
ÇOOOOK teşekkür ederim sonunda hallettim size ne kadar teşekkür etsem azdır sağolun ilk testi de yapayım. Emin konuşup uzayan bu konuyu kilitleyelim :)
ÇÖZÜLDÜ! Sorun şöyle çözüldü: Bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşın dediklerini harfi harfiyen yaptım ve son yolladığı uygulamayı indirdim ve sorunum çözüldü. Arkadaşa çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

  • IMG_0930[1].JPG
    IMG_0930[1].JPG
    3 MB · Görüntüleme: 481
  • IMG_0934[1].JPG
    IMG_0934[1].JPG
    1,2 MB · Görüntüleme: 467
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı