Usb_lan yazan girişin altında hemen kartı kasaya taktığın şekilde bakarsan bu girişin sağında kalıyor. Sanırım yönünü bilen yok ben de o yüzden kendi kontrolcüsüyle kullanıyorum dedikleri gibi daha çok mod var. Değiştirebilmek için de kontrolcüyü kasanın kablolama bölmesinin sağ arka alt kısmından önce geniş olan tarafa aldım audio girişlerinin olduğu tarafa. Sonra da ekran kartı takmak için söktüğün arkadaki ızgaralardan en alttakini söküp dışarı çıkardım kontrolcüyü bu sayede değişiklik yapabiliyorum kolayca.Kabloyu takacağım yerin fotosunu atarmısınız
Tmm teşekkürlerUsb_lan yazan girişin altında hemen kartı kasaya taktığın şekilde bakarsan bu girişin sağında kalıyor. Sanırım yönünü bilen yok ben de o yüzden kendi kontrolcüsüyle kullanıyorum dedikleri gibi daha çok mod var. Değiştirebilmek için de kontrolcüyü kasanın kablolama bölmesinin sağ arka alt kısmından önce geniş olan tarafa aldım audio girişlerinin olduğu tarafa. Sonra da ekran kartı takmak için söktüğün arkadaki ızgaralardan en alttakini söküp dışarı çıkardım kontrolcüyü bu sayede değişiklik yapabiliyorum kolayca.Eki Görüntüle 807137
Bende de aynı anakart ve kasa var. RGB kablonun anakarta bağlanacağı yerde bir kenarında ok var. O ok anakartta aşağı mı gelecek yoksa yukarıya mı? Ne yazık ki aynı işaret anakart üzerinde bulunmuyor. Bu arada LED_CPU yazan PIN'i kullanmalıyım değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.