B banlamanoluy Centipat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 105 5 Aralık 2019 #1 Fotoğraftaki belirttiğim sistemi sinerji üzerinden satın aldım. Kasa, RGB RAM ve SSD LED'lerini RGB Fusion uygulamasından kontrol edebilirim değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2019
Fotoğraftaki belirttiğim sistemi sinerji üzerinden satın aldım. Kasa, RGB RAM ve SSD LED'lerini RGB Fusion uygulamasından kontrol edebilirim değil mi?
user_8899 Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2019 #2 Evet kontrol edebilirsin.
yazicizadee Decapat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 193 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Aralık 2019 #3 almayın rgb uygulaması baya sıkıntılı
yaschares Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #4 Gigabyte yazılım işini yapamıyor. RGB ürünüm yok fakat app center çöp ve düzgün çalışmıyor.
yazicizadee Decapat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 193 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Aralık 2019 #5 rgb fusion son surumunde kesinlikle çalışmıyor hata aylarca devam etmesine rağmen düzeltilmedi sorun sanırsam sadece b450mde var ve bu yüzünde üstüne düşmüyolar
rgb fusion son surumunde kesinlikle çalışmıyor hata aylarca devam etmesine rağmen düzeltilmedi sorun sanırsam sadece b450mde var ve bu yüzünde üstüne düşmüyolar
A aydin182 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 142 6 Aralık 2019 #6 yaschares dedi: Gigabyte yazılım işini yapamıyor. RGB ürünüm yok fakat app center çöp ve düzgün çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... ben de yeni kuracağım sistem de bu anakartı aldım fakat sıkıntı çıkartır mı? henüz kullanmadım iade edip msi modellerinden birine mi geçeyim sizce?
yaschares dedi: Gigabyte yazılım işini yapamıyor. RGB ürünüm yok fakat app center çöp ve düzgün çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... ben de yeni kuracağım sistem de bu anakartı aldım fakat sıkıntı çıkartır mı? henüz kullanmadım iade edip msi modellerinden birine mi geçeyim sizce?
B banlamanoluy Centipat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 105 6 Aralık 2019 #7 aydin182 dedi: ben de yeni kuracağım sistem de bu anakartı aldım fakat sıkıntı çıkartır mı? henüz kullanmadım iade edip msi modellerinden birine mi geçeyim sizce? Genişletmek için tıkla... Gerek yok sıkıntı çıkmaz. Araştırdım ben sıkıntı olmuyor ve rgb fusion uygulamasından kontrol edersiniz.
aydin182 dedi: ben de yeni kuracağım sistem de bu anakartı aldım fakat sıkıntı çıkartır mı? henüz kullanmadım iade edip msi modellerinden birine mi geçeyim sizce? Genişletmek için tıkla... Gerek yok sıkıntı çıkmaz. Araştırdım ben sıkıntı olmuyor ve rgb fusion uygulamasından kontrol edersiniz.
yazicizadee Decapat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 193 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Aralık 2019 #8 aydin182 dedi: ben de yeni kuracağım sistem de bu anakartı aldım fakat sıkıntı çıkartır mı? henüz kullanmadım iade edip msi modellerinden birine mi geçeyim sizce? Genişletmek için tıkla... kardeşim arkadaş kullanmadan sıkıntı çıkmaz demiş ama.gigabye rgb 2.0 b450mde çalışmıyor bilgin olsun.Kartı kullanmayan yazmasın.Sırf rgb diye 100 tl verip bu kartı aldım ama ondada kullanılmıyor.Sakın alma
aydin182 dedi: ben de yeni kuracağım sistem de bu anakartı aldım fakat sıkıntı çıkartır mı? henüz kullanmadım iade edip msi modellerinden birine mi geçeyim sizce? Genişletmek için tıkla... kardeşim arkadaş kullanmadan sıkıntı çıkmaz demiş ama.gigabye rgb 2.0 b450mde çalışmıyor bilgin olsun.Kartı kullanmayan yazmasın.Sırf rgb diye 100 tl verip bu kartı aldım ama ondada kullanılmıyor.Sakın alma
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.462 Makaleler 2 Çözümler 12 8 Aralık 2019 #9 yazicizadee dedi: kardeşim arkadaş kullanmadan sıkıntı çıkmaz demiş ama.gigabye rgb 2.0 b450mde çalışmıyor bilgin olsun.Kartı kullanmayan yazmasın.Sırf rgb diye 100 tl verip bu kartı aldım ama ondada kullanılmıyor.Sakın alma Genişletmek için tıkla... Gayette kullanılıyor arkadaş neden yanlış bilgi veriyorsun ? Doğru yerlere takarsan takır takır çalışıyor.
yazicizadee dedi: kardeşim arkadaş kullanmadan sıkıntı çıkmaz demiş ama.gigabye rgb 2.0 b450mde çalışmıyor bilgin olsun.Kartı kullanmayan yazmasın.Sırf rgb diye 100 tl verip bu kartı aldım ama ondada kullanılmıyor.Sakın alma Genişletmek için tıkla... Gayette kullanılıyor arkadaş neden yanlış bilgi veriyorsun ? Doğru yerlere takarsan takır takır çalışıyor.
H habib gürkan Decapat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 244 8 Aralık 2019 #10 Bendede o anakart var program bendede çalışmıyor kasadan rgb degiştiriyorum.