Gigabyte B450M S2H RGB Kontrolü

banlamanoluy

Centipat
Fotoğraftaki belirttiğim sistemi sinerji üzerinden satın aldım. Kasa, RGB RAM ve SSD LED'lerini RGB Fusion uygulamasından kontrol edebilirim değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte yazılım işini yapamıyor. RGB ürünüm yok fakat app center çöp ve düzgün çalışmıyor.

rgb fusion son surumunde kesinlikle çalışmıyor hata aylarca devam etmesine rağmen düzeltilmedi
sorun sanırsam sadece b450mde var ve bu yüzünde üstüne düşmüyolar

Gigabyte yazılım işini yapamıyor. RGB ürünüm yok fakat app center çöp ve düzgün çalışmıyor.
ben de yeni kuracağım sistem de bu anakartı aldım fakat sıkıntı çıkartır mı? henüz kullanmadım iade edip msi modellerinden birine mi geçeyim sizce?

ben de yeni kuracağım sistem de bu anakartı aldım fakat sıkıntı çıkartır mı? henüz kullanmadım iade edip msi modellerinden birine mi geçeyim sizce?
Gerek yok sıkıntı çıkmaz. Araştırdım ben sıkıntı olmuyor ve rgb fusion uygulamasından kontrol edersiniz.

kardeşim arkadaş kullanmadan sıkıntı çıkmaz demiş ama.gigabye rgb 2.0 b450mde çalışmıyor bilgin olsun.Kartı kullanmayan yazmasın.Sırf rgb diye 100 tl verip bu kartı aldım ama ondada kullanılmıyor.Sakın alma

Gayette kullanılıyor arkadaş neden yanlış bilgi veriyorsun ? Doğru yerlere takarsan takır takır çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…