Gigabyte B450M S2H RGB Kontrolü

banlamanoluy

Centipat
Fotoğraftaki belirttiğim sistemi sinerji üzerinden satın aldım. Kasa, RGB RAM ve SSD LED'lerini RGB Fusion uygulamasından kontrol edebilirim değil mi?

1575575576405.png

Son düzenleyen: Moderatör:
rgb fusion son surumunde kesinlikle çalışmıyor hata aylarca devam etmesine rağmen düzeltilmedi
sorun sanırsam sadece b450mde var ve bu yüzünde üstüne düşmüyolar

ben de yeni kuracağım sistem de bu anakartı aldım fakat sıkıntı çıkartır mı? henüz kullanmadım iade edip msi modellerinden birine mi geçeyim sizce?

kardeşim arkadaş kullanmadan sıkıntı çıkmaz demiş ama.gigabye rgb 2.0 b450mde çalışmıyor bilgin olsun.Kartı kullanmayan yazmasın.Sırf rgb diye 100 tl verip bu kartı aldım ama ondada kullanılmıyor.Sakın alma

kardeşim arkadaş kullanmadan sıkıntı çıkmaz demiş ama.gigabye rgb 2.0 b450mde çalışmıyor bilgin olsun.Kartı kullanmayan yazmasın.Sırf rgb diye 100 tl verip bu kartı aldım ama ondada kullanılmıyor.Sakın alma
Gayette kullanılıyor arkadaş neden yanlış bilgi veriyorsun ? Doğru yerlere takarsan takır takır çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı