Çözüldü Gigabyte B450M S2H sistemde BIOS'a girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Herkese merhaba;
BIOS'dan Fast Boot özelliğini aktif ettim. Bundan dolayı artık Gigabyte yazısı gelmeden direk Windows'a geçiyor. Windows'dan kurtarma moduna girip oradan BIOS'a girebiliyordum. Ama nedense son 1 haftadır BIOS'a girmek istediğimde kurtarma menüsünde o kısım çıkmıyor. Mecbur girmek zorunda kaldığımda SSD'nin SATA kablosunu çıkartıp öyle giriyorum. Fast Boot2u kapatmadan BIOS'a girmenin başka bir yolu var mı? Anakart: Gigabyte B450M S2H.

Çözüm
Bilgisayarı yeniden başlatarak sürekli Del tuşuna bas. Ben bu anakartı dün sorunsuz ayarlayıp, güncelleyip ve Windows 10 kullanıp girebildim Ultra Fast açık olduğu halde

Denemiştim Del ile girmeyi ama yavaş yapmışım demek ki. Bu sefer kendimi bayağı bir kasarak girmeyi denedim oldu. 2 gündür kasayı açıp SATA kablosunu çıkarıp giriyorum boşu boşuna uğraşmışım

çözüm var mı çok saçma biosa bu kadar ulaşmanın ulaşamamanın zor olması

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…