Gigabyte B450M-S2H ve R5 3500 sisteme Windows 11 kurma

YusufBal

Centipat
RAM
CORSAIR 2x8 GB Vengeance LPX 3200MHz CL16 DDR4
SSD veya HDD modeli
KIOXIA EXCERIA 500 GB NVMe M.2 SSD
Ekran kartı
GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6 GB
Anakart
Gigabyte B450M-S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500
Merhaba. Windows 11 yüklemek istiyorum ancak şöyle bir sorun var ki BIOS'tan hiç anlamıyorum.
Gigabyte B450M-S2H anakartım var. Sıvı Soğutma kullanıyorum. BIOS'ta yanlış bir şeyi değiştirince sıvı soğutma devre dışı kalıyor.
TPM özelligini açmadan kurulum yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncelleyelim, ayarlar varsayılan olarak Windows 11 uyumlu hale gelir. Herhangi bir ayar yapmana gerek kalmaz.
@YusufBal Gigabyte B450M-S2H F62D BIOS'u indirin ve zipten çıkarın, içündeki B450MS2H.62d dosyasını flash belleğe kopyalayıp, BIOS'a girin. (Bilgisayar açılırken DEL tuşına ard arda bamaya başlayın, BIOS açılacaktır). Daha sonra buraya resim atın, güncelleyelim.

Son düzenleme:
BIOS güncelleyelim, ayarlar varsayılan olarak Windows 11 uyumlu hale gelir. Herhangi bir ayar yapmana gerek kalmaz.
@YusufBal Gigabyte B450M-S2H F62D BIOS'u indirin ve zipten çıkarın, içündeki B450MS2H.62d dosyasını flash belleğe kopyalayıp, BIOS'a girin. (Bilgisayar açılırken DEL tuşına ard arda bamaya başlayın, BIOS açılacaktır). Daha sonra buraya resim atın, güncelleyelim.
Tpm yi açtım securite bootmu ne açılmasını istiyor açıyorum ama kaydedip yeniden başlatınca bilgiseyari bios açılıyor otomatik. Ama securite bootmu ne kapatınca Windows açılıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı