Gigabyte B450M S2H vs Gigabyte B450 M H

Baran82

Centipat
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi ben B450M H aldım birileri S2H daha iyi dediler bazıları da H serisi daha iyi dedi. Hız olarak iade edip S2H almaya değer mi? Ve aşağıda belirteceğim RAM'ı aldım 16 yapacağım bunu sizce süper ikili oldu mu? Önerilerinizi bekliyorum :)

RAM belirtmemişsiniz ancak aldığınız kart kötü değil, uğraşmaya değmez. Anladım teşekkür ederim

RAM DDR4 Forza 3600 MHz :)
RAM belirtmemişsiniz ancak aldığınız kart kötü değil, uğraşmaya değmez. Anladım teşekkür ederim

Uğraşmaya gerek yok S2H'de soğutma bloğu var o çok iyi bir şey ancak H'nin de ram frekansı yüksek ikisi de iyidir.
yani denk diyebiliriz dediğiniz soğutma bloğunu alıp takılabiliyor onu alıp takarım sıkıntı değil iade falan uğraşamam eğer büyük fark yoksa
İade etmek zor gelmeyecekse neden olmasın. Bence Tomahawk Max almadıkça S2H'ten şaşmamak gerek. VRM soğutucu daha işe yarar görünüyor, 4000 MHz RAM takacak halin yok ya?
Vram soğutucuyu kendim akıp takıcağım 3600 mhz ddr4 forza aldım

Yani denk diyebiliriz dediğiniz soğutma bloğunu alıp takılabiliyor onu alıp takarım sıkıntı değil iade falan uğraşamam eğer büyük fark yoksa.

VRAM soğutucuyu kendim akıp takıcağım 3600 MHz DDR4 Forza aldım.

O RAM için H daha iyi iade etmeyin o zaman soğutma bloğu takılıp takılmadığını bilmiyorum ancak takılıyorsa takın güzel olur.

İsd.

O RAM için h daha iyi iade etmeyin o zaman soğutma bloğu takılıp takılmadığını bilmiyorum ancak takılıyorsa takın güzel olur.
[/
O RAM için h daha iyi iade etmeyin o zaman soğutma bloğu takılıp takılmadığını bilmiyorum ancak takılıyorsa takın güzel olur.

Görmedim mesajınızı geri verip S2H aldım size bir sorum daha olacak kutusuz Ryzen 5 3500X aldım gitti gidiyordan 1.255 liraya kutusuz olması bir sıkıntı yaratır mı herkes sadece kutusu yok başka bir farkı yok dedi 2 el falan olmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı