Gigabyte B450M SH2 anakartta ARGB soğutucu kullanma

Emirhan Dumlu

Centipat
Dark Freezer X126 işlemci soğutucusu aldım bağlantılarını yaptım fakat benim anakartım da ARGB girişi olmadığı için RGB'sini çalıştıramadım. ARGB'yi kullanmam içine yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam RGB header girişine bağla. Sonra Gigabyte RGB Fusion ile renk kontrolü yapabilirsin diye tahmin ediyorum. Ama sadece temel renkleri verebiliyor. RGB aydınlatma konusunda başarısız bir anakart. Efektler yok sadece renkleri değiştiriyor. Kontrolcü alsan daha mantıklı olur.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Hocam RGB header girişine bağla. Sonra Gigabyte RGB Fusion ile renk kontrolü yapabilirsin diye tahmin ediyorum. Ama sadece temel renkleri verebiliyor. RGB aydınlatma konusunda başarısız bir anakart. Efektler yok sadece renkleri değiştiriyor. Kontrolcü alsan daha mantıklı olur.

yanlışım varsa düzeltin lütfen.

4 Pinli yere 3 pinli RGB taksam sorun olmaz mı?

Takabilirsin bir pin boş kalır sorun olmaz merak etme.

Tamam teşekkür ederim en yakın zamanda bir kontrolcü alacağım fakat şimdilik dediğiniz gibi idarelik kullanayım.
Takabilirsin bir pin boş kalır sorun olmaz merak etme.

1 Pin boşta kalır dediniz fakat şöyle bir sorun var takacağım konnektörün 3 girişi var fakat arka arkaya değil 1 tane giriş var arada kapalı bir yer ardından 2 giriş yeri daha var o yüzden 4 pinli yere takamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı