E0q1Nox Decapat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 6 Ekim 2021 #1 Galiba Windows 11 kullanan herkes bu VAN9001 hatasını alıyor. Valorant'ta bu sorunun ne zaman çözüleceği hakkında bilgisi olan var mı ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan? Dün bu hatayı çözeceğim diye bilgisayarı bozdum.
Galiba Windows 11 kullanan herkes bu VAN9001 hatasını alıyor. Valorant'ta bu sorunun ne zaman çözüleceği hakkında bilgisi olan var mı ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan? Dün bu hatayı çözeceğim diye bilgisayarı bozdum.
KS KS E0q1Nox Decapat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 6 Ekim 2021 #11 AJFA dedi: CSM ayarını kapatın öncelikle. Boot kısmında olması lazım CSM Support menüsünün. Genişletmek için tıkla... Sonra ne yapacağım? Artı 0 Eksi
AJFA dedi: CSM ayarını kapatın öncelikle. Boot kısmında olması lazım CSM Support menüsünün. Genişletmek için tıkla... Sonra ne yapacağım?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #12 E0q1Nox dedi: Sonra ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u etkinleştireceksiniz. Artı 0 Eksi
KS KS E0q1Nox Decapat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 6 Ekim 2021 #13 AJFA dedi: Secure Boot'u etkinleştireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Daha dün bu konu yüzünden bilgisayarı bozdum o yüzden korkuyorum da bu sorunun bunu yapmadan bir çözümü yok mudur hocam? Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Secure Boot'u etkinleştireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Daha dün bu konu yüzünden bilgisayarı bozdum o yüzden korkuyorum da bu sorunun bunu yapmadan bir çözümü yok mudur hocam?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #14 E0q1Nox dedi: Daha dün bu konu yüzünden bilgisayarı bozdum o yüzden korkuyorum da bu sorunun bunu yapmadan bir çözümü yok mudur hocam? Genişletmek için tıkla... Windows 11'de oynamak için yok, ilk mesajımda da dediğim gibi. Windows 10'da böyle bir zorunluluk olmadığından Windows 10 da kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
E0q1Nox dedi: Daha dün bu konu yüzünden bilgisayarı bozdum o yüzden korkuyorum da bu sorunun bunu yapmadan bir çözümü yok mudur hocam? Genişletmek için tıkla... Windows 11'de oynamak için yok, ilk mesajımda da dediğim gibi. Windows 10'da böyle bir zorunluluk olmadığından Windows 10 da kurabilirsiniz.
KS KS E0q1Nox Decapat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 6 Ekim 2021 #15 AJFA dedi: Windows 11'de oynamak için yok, ilk mesajımda da dediğim gibi. Windows 10'da böyle bir zorunluluk olmadığından Windows 10 da kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir şey söyleyeceğim. Bu konu hakkında Valorant'a destek yazabilir misiniz? Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Windows 11'de oynamak için yok, ilk mesajımda da dediğim gibi. Windows 10'da böyle bir zorunluluk olmadığından Windows 10 da kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir şey söyleyeceğim. Bu konu hakkında Valorant'a destek yazabilir misiniz?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #16 E0q1Nox dedi: Bir şey söyleyeceğim. Bu konu hakkında Valorant'a destek yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bizim desteğe bilet göndermemizle olacak bir şey değil maalesef. Artı 0 Eksi
E0q1Nox dedi: Bir şey söyleyeceğim. Bu konu hakkında Valorant'a destek yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bizim desteğe bilet göndermemizle olacak bir şey değil maalesef.
KS KS E0q1Nox Decapat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 6 Ekim 2021 #17 AJFA dedi: Bizim desteğe bilet göndermemizle olacak bir şey değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Belki Windows 11 tam sürüm çıkmasıyla düzelir. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Bizim desteğe bilet göndermemizle olacak bir şey değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Belki Windows 11 tam sürüm çıkmasıyla düzelir.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #18 E0q1Nox dedi: Belki Windows 11 tam sürüm çıkmasıyla düzelir. Genişletmek için tıkla... Windows 11 5 Ekim 2021 tarihi itibarıyla nihai olarak çıktı zaten. Artı 0 Eksi
E0q1Nox dedi: Belki Windows 11 tam sürüm çıkmasıyla düzelir. Genişletmek için tıkla... Windows 11 5 Ekim 2021 tarihi itibarıyla nihai olarak çıktı zaten.
KS KS E0q1Nox Decapat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 6 Ekim 2021 #19 AJFA dedi: Windows 11 5 Ekim 2021 tarihi itibarıyla nihai olarak çıktı zaten. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat Riot Games çok oyuncu kaybedeceğini bildiği için bu sorunu düzeltir belki. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Windows 11 5 Ekim 2021 tarihi itibarıyla nihai olarak çıktı zaten. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat Riot Games çok oyuncu kaybedeceğini bildiği için bu sorunu düzeltir belki.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #20 E0q1Nox dedi: Biliyorum fakat Riot Games çok oyuncu kaybedeceğini bildiği için bu sorunu düzeltir belki. Genişletmek için tıkla... Bekleyip göreceğiz ama ben pek öyle düşünmüyorum. Çünkü Windows 10'da bu özellikler olmadan oynanabiliyorken 11'den bu zorunluluğu kaldırmazlar. Normal şartlarda bile Windows 11'i bu özellikler olmadan kuramıyoruz. Anca Bypass. Artı 0 Eksi
E0q1Nox dedi: Biliyorum fakat Riot Games çok oyuncu kaybedeceğini bildiği için bu sorunu düzeltir belki. Genişletmek için tıkla... Bekleyip göreceğiz ama ben pek öyle düşünmüyorum. Çünkü Windows 10'da bu özellikler olmadan oynanabiliyorken 11'den bu zorunluluğu kaldırmazlar. Normal şartlarda bile Windows 11'i bu özellikler olmadan kuramıyoruz. Anca Bypass.