Maalesef henüz çözemedim hocam. Çözünce geri dönerim.
Teşekkür ederim hocam. Yarın sabah deneyeceğim.Hocam öncelikle merhaba. Ben Monster Abra A5 V16.5 kullanıcısıyım. Secure Boot sorununu çözdüm.
1- BİOS u açtıktan sonra Administer Secure Boot'a giriyorsun.
2- Girdikten sonra Restore Secure Boot to Factory Settings Olacak onu Enabled'e çekiceksin.
3- F10 enter yapıp ayarları saveledikten sonra bilgisayar yeniden başlayacak.
bilgisayar açıldıktan sonra win+r den "msinfo32" yazarak kontrol edebilirsin.
Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra VALORANT VAN9001 hatası ortadan kalkacaktır. Kolay Gelsin.
Hocam öncelikle merhaba. Ben Monster Abra A5 V16.5 kullanıcısıyım. Secure Boot sorununu çözdüm.
1- BİOS u açtıktan sonra Administer Secure Boot'a giriyorsun.
2- Girdikten sonra Restore Secure Boot to Factory Settings Olacak onu Enabled'e çekiceksin.
3- F10 enter yapıp ayarları saveledikten sonra bilgisayar yeniden başlayacak.
bilgisayar açıldıktan sonra win+r den "msinfo32" yazarak kontrol edebilirsin.
Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra VALORANT VAN9001 hatası ortadan kalkacaktır. Kolay Gelsin.
@rmznnn bunları yapmak bilgisayarda bir hataya sebep olur mu laptop kullanıyorum bazıları BIOS pilini çıkarıp takman gerekiyor tarzı şeyler söylemiş çok bir bilgim yok bilgisayara zarar gelir mi?
Bu videodaki gibi yapsam bir şey olur mu, cevaplarsanız sevinirim.
BIOS pilini çıkardıktan sonra takmayı denediniz mi?Ben yaptım ama ekran karardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.