Gigabyte B450MK) Secure Boot açtıktan sonra görüntü vermiyor

prxjek

Centipat
Daha fazla  
Windows 11'e yukseltmek icin BIOS'umda Secure Boot adlı ayarı açtığımda bilgisayar kapandı ve ekran vermiyor. Işıklı ekipmanlarımin veya fanlarımin çalışmasında sıkıntı yok. Fakat kasadan garip bir ses cikamaya başladı. RAM'leri söktüm taktım BIOS pilini çıkardım taktım CMOS reset atmayı denedim hicbiri olmadı yardım edebilir misiniz? Anakartın garantisi var anakarttan dolayı bir sıkıntıysa garanti karsilarmi (anakartın markası Gigabyte B450MK)

İşte dediğim videolar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben bilseydim elimi dâhi surmezdim son paramla toplamistim moralim çok bozuldu
Garanti halleder onu canınızı sıkmayın. Ama araştırsaydınız çok daha iyi olurdu.

Aynısı Gigabyte A320MH anakartımda başıma gelmişti. Farklı ekran kartı denedim CMOS reset atmayı denedim ama hiçbir şey tepki vermedi. Garantisi devam ettiği için garantiye göndermiştim onlar düzeltmişti. Garantiye gönderirseniz hallederler.
Yanıtınız için tessekur ederim yarın konuşacağım Garanti veren firmayla

İşte dediğim videolar:

Garanti halleder onu canınızı sıkmayın. Ama araştırsaydınız çok daha iyi olurdu.

Dediğiniz gibi keşke arastirsaydım ama en azından birşeyi öğrenmiş oldum 😀

Windows 11'e yukseltmek icin BIOS'umda Secure Boot adlı ayarı açtığımda bilgisayar kapandı ve ekran vermiyor. Işıklı ekipmanlarımin veya fanlarımin çalışmasında sıkıntı yok. Fakat kasadan garip bir ses cikamaya başladı. RAM'leri söktüm taktım BIOS pilini çıkardım taktım CMOS reset atmayı denedim hicbiri olmadı yardım edebilir misiniz? Anakartın garantisi var anakarttan dolayı bir sıkıntıysa garanti karsilarmi (anakartın markası Gigabyte B450M K)

1050 Ti UEFI ama UEFI olarak sorun çıkarıyor, aynı RX500 serisi gibi.

RX5000, RTX 2000 serisi veya daha yeni bir kart takıp, yada APU bir işlemci ile anakarttan görüntü alıp Secure Boot'u kapatabilirsiniz.

1050 Ti UEFI ama UEFI olarak sorun çıkarıyor, aynı RX500 serisi gibi.

RX5000, RTX 2000 serisi veya daha yeni bir kart takıp, yada APU bir işlemci ile anakarttan görüntü alıp Secure Boot'u kapatabilirsiniz.
Peki rx 6500 XT kartımda UEFI desteği var fakat ben de böyle bir problem yaşar mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı