Elektronik GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 2.850 TL

Daha fazla  
AM4 işlemci düşünen veya elinde olanlar için bu fiyat bandında alabileceği en iyi anakart olduğunu düşündüğüm ürün konumundadır. 2.850TL'lik fiyatıyla son 5 ayda yakaladığı en iyi 2. indirim seviyesidir. 12+2 faz DrMOS VRM, Audio codec ALC1200, Ethernet kartı Realtek 8125BG (2.5GbE), 2x M.2. slot, 1x Type C, Q-Flash vs. gibi özellikleri bu fiyat bandında rakipsiz olduğunun göstergesidir.

Arkadaşlar, 9 Mayıs'ta 3000 TL'ye MSI B550-A PRO sipariş etmiştim. Sipariş elime ulaştıktan sonra belki kararımı değiştiririm ya da başka bir şey olur diye henüz kutuyu açmamıştım. Sizce onu iade edip bu anakartı sipariş vermeli miyim? Yoksa arada çok fark var mıdır?

Arkadaşlar, 9 Mayıs'ta 3000 TL'ye MSI B550-A PRO sipariş etmiştim. Sipariş elime ulaştıktan sonra belki kararımı değiştiririm ya da başka bir şey olur diye henüz kutuyu açmamıştım. Sizce onu iade edip bu anakartı sipariş vermeli miyim? Yoksa arada çok fark var mıdır?
Sizin kartın bir sınıf üstü bu kart. Bence öyle yapın eğer aldığınız yer kolay iade alıyorsa.

Anakartı çok beğendim ama şu sıralar parça parça sistem toplamak mı daha mantıklı yoksa toplu kasa almak mı mantıklı bilemedim? Ne diyorsunuz arkadaşlar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı