Gigabyte B550 Gaming X V2 PCI Express kilidi çıktı

iamonline

Yoctopat
Katılım
9 Mayıs 2022
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Ben Gigabyte B550 Gaming X V2 anakartını satın aldım fakat ekran kartını takarken çıkan problemlerden dolayı PCI Express mandalı çıktı. Geri yerine oturttum ve kilitledi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Gigabyte'ı aradığımda bu anakartın mandallarının sökülebilir takılabilir olduğunu değil kırılabilir olduğunu söyledi garantiye gönderirsem ücretsiz onarım yapabileceğini söyledi. Sizce bu şekilde kullanmalı mıyım? Kırılan bir şey ise nasıl oturdu ve kilitledi. Bunu merak ediyorum bu şekilde kullanmanın zararı nedir?

1652185331016.png
 
Kullanıcı hatasına ücretsiz onarım teklif etmişler neden bu şekilde kullanmakta ısrar edesin? O kilit kartın yuvada sabit ve güvenli durmasını sağlıyor, o olmadan herhangi bir ve sallantıda ekran kartına hasar gelme ihtimali artar. Ağırlık ile zamanla yuvadan kayabilir veya board çatlayabilir.
 
Ne kadar kırılmış? Fotoğraf ekler misiniz
Hocam ben kırık görmedim taktığımda oturdu ama bi gevşeklik var yinede kilitlenirken çat sesi çıkar ya o gelmiyor.
Hocam sen yine de riske girme bence, hazır teklif etmişler gönder yapsınlar.
Kullanıcı hatasına ücretsiz onarım teklif etmişler neden bu şekilde kullanmakta ısrar edesin? O kilit kartın yuvada sabit ve güvenli durmasını sağlıyor, o olmadan herhangi bir ve sallantıda ekran kartına hasar gelme ihtimali artar. Ağırlık ile zamanla yuvadan kayabilir, düşebilir veya board çatlayabilir.
Doğru haklısınız ne kadar sürer onarım sizce?
 

Geri
Yukarı