Gigabyte'ın hangisi ASUS'un hangisi? Bir sürü model var. Genel olarak Gigabyte çöpünden uzak durmanı tavsiye ederim.
Kafa kafaya sayılırlar. Gigabyte bir tık daha iyi sayılabilir ama ben olsam Asus kalitesinden şaşmazdım.
Gigabyte'ın hangisi ASUS'un hangisi? Bir sürü model var. Genel olarak Gigabyte çöpünden uzak durmanı tavsiye ederim.
Muhtemelen bunlardan bahsediyorsun:
Gigabyte B550M DS3H - Asus Prime B550M-K Karşılaştırması - Epey
Epey - Gigabyte B550M DS3H - Asus Prime B550M-K özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
İyi yaparsınız. Ben hayatımda tek bir Gigabyte ürünü aldım ve tövbe ettim. Artık ne kadar iyi olursa olsun almam. Kalitesizlik ve hatalı üretim fışkırıyor. Ama ürün bazlı bakarsak DS3H VRM soğutma ve ARGB portu ile bir tık daha iyi kesinlikle, net bir öneri yapmayayım.Aynen hocam bundan bahsediyorum ASUS alacağım muhtemelen bu gidişle.
İyi yaparsınız. Ben hayatımda tek bir Gigabyte ürünü aldım ve tövbe ettim. Artık ne kadar iyi olursa olsun almam. Kalitesizlik ve hatalı üretim fışkırıyor. Ama ürün bazlı bakarsak DS3H VRM soğutma ve ARGB portu ile bir tık daha iyi kesinlikle, net bir öneri yapmayayım.
Dediğiniz gibi soğutma açısından iyi ama zaten ayrı olarak soğutucu fan alacağım için her türlü rahat ederim diye düşünüyorum fan olarak önerebileceğiniz bir şey var mı işlemcim Ryzen 5 5600.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Evet R5 5600 için en mantıklı soğutucu budur. Forumda da açık ara farkla bu öneriliyor.Bu marka aşırı fazla önerilmiş sitede o kadar etkili mi ya biraz ucuz görünüyor fiyatı bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.