Gigabyte B550M-DS3H alınır mı?

Hangi kasayı almayı planlıyorsun.

Hocam tam olarak bilmiyorum az önce Lian Li lancool 205m mesh Black anakartı gördüm F/P olarak iyi ve gözüme hoş geldi ama ATX desteklemiyormuş, bir diğer düşündüğüm kasa ise NZXT H510 Flow, mATX almak pek istemiyorum hem.

Hocam tam olarak bilmiyorum az önce Lian Li lancool 205m mesh Black anakartı gördüm F/P olarak iyi ve gözüme hoş geldi ama ATX desteklemiyormuş, bir diğer düşündüğüm kasa ise NZXT H510 Flow, mATX almak pek istemiyorum hem.
Bunu Nays ile alabilirsin. Görüntüden feragat etmek gerek.

Hangi kasayı almayı planlıyorsun?

O bütçelere çıkacaksam mecbur Gigabyte Aorus Elite V2 almak yerine 1K TL daha ekleyip 550-F + NZXT H510 Flow alabilirim ama bu beni bir tık zorlayacak ve temmuz sonuna doğru alabilirim anca o şekil.

Bunu Nays ile alabilirsin. Görüntüden feragat etmek gerek.

Hala fikrim değişmedi H510 Flow ile devam etmek istiyorum. Konuyu F/P şekilde anakartı aradan çıkartırım diye düşünerek açmıştım ama sanırsam olmuyor.

O bütçelere çıkacaksam mecbur Gigabyte Aorus Elite V2 almak yerine 1K TL daha ekleyip 550-F + NZXT H510 Flow alabilirim ama bu beni bir tık zorlayacak ve temmuz sonuna doğru alabilirim anca o şekil.

Hala fikrim değişmedi H510 Flow ile devam etmek istiyorum. Konuyu F/P şekilde anakartı aradan çıkartırım diye düşünerek açmıştım ama sanırsam olmuyor.
H510 da ATX destekliyor ne kadar önermesem de. Karar senin.

H510 da ATX destekliyor ne kadar önermesem de. Karar senin.

Farkındayım hocam, çoğu insan büyük ihtimal fan takıntısı yüzünden H510 Flow'u kötülüyor, ama ben minimal tasarımı yüzünden tercih etme yönündeyim, kablolaması uğraştıracak olsa bile çok sorun yaratacağını düşünümüyorum, ayrıca RGB fan sevdam yok, ki büyük ihtimal kasanın ön tarafına 240mm sıvı soğutma radyatörü takacağım.

Gigabyte B550M DS3H anakartı asla ama asla tavsiye etmiyorum. Ona vereceğiniz parayı kebap şiş yapıp yeseniz daha hayırlıdır. Bitmeyen bios sıfırlamaları, kısıtlı özellikleri ve daha nice problemleri ile rezalet bir anakart. Şuan elimde rev 1.5 versiyonu var ve en kısa sürede iade etmeyi planlıyorum

Gigabyte B550M DS3H anakartı asla ama asla tavsiye etmiyorum. Ona vereceğiniz parayı kebap şiş yapıp yeseniz daha hayırlıdır. Bitmeyen BIOS sıfırlamaları, kısıtlı özellikleri ve daha nice problemleri ile rezalet bir anakart. Şu an elimde rev 1.5 versiyonu var ve en kısa sürede iade etmeyi planlıyorum.

Ben MSI MPG B550 Gaming Plus aldım, 1 haftadan uzun süredir kullanıyorum ve gayet iyi bir anakart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı