Son zamanlarda bilgisayarda çok problem yaşamaya başladım normalde BIOS'umu güncel olarak biliyorum ama değilmiş.
BIOS'un güncel sürümünü indirmek için Gigabyte sitesine girdim ve anakart modelimi arattım ve karşıma birden fazla seçenek çıktı, hangisi benim anakartım olduğunu bilmiyorum. Yanlış bakmadıysam anakartım B550M DS3H (Rev. 1.0/1.1/1.2/1.3) - Tanıtım | Anakart GIGABYTE ama emin değilim işte, bir de size sormak istedim.
Ayrıca bu revler ne anlama geliyor ve hangi anakartı kullandığımı nasıl öğrenebilirim?
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
Hocam size ne kadar teşekkür etsem az hayatımda ilk defa sizin sayenizde BIOS güncellemesi yaptım teşekkür ederim. Bugün içinde bir sorun olursa tekrardan size danışırım.
Hocam merhaba BIOS ile ilgili bir sorunum yok şu anlık her şey iyi ama bu driver ya da yazılım işi canımı sıkmaya başladı oyun oynayamaz oldum eski driverı kuruyorum başka bir şeyler bozuluyor yeni driverı kuruyorum hemen hemen her şey bozuluyor. Tamam NVIDIA App kullanarak driverı kurayım diyorum driver kurulumunda siyah erkanda takılı kalıyor. Kafayı yiyecek seviyeye geldim.
@turko35408 hocam şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım tek fark ettiğim şey ise kasa açılırken fanların durma noktasına gelip tekrar çalışması normal sanırım.
@turko35408 hocam merhaba rahatsız ediyorum ama bir sorum var. İndirdiğimiz BIOS sürümü beta sürümmüş sanırım. PBO ile uğraşıyorum ve sürekli bir stabillik sorunum var BIOS ile ilgili olabilir mi?