Gigabyte B550M DS3H rev 1.4 BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gigabyte B550M DS3H rev 1.4 anakartımın BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim?

Güncel olan FFF sürümünü indirip dosyaları flash diske çıkartın. Sonra BIOS'dan ilgili bölüme geçip flashınla güncelleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel olan FFF sürümünü indirip dosyaları flash diske çıkartın. Sonra BIOS'dan ilgili bölüme geçip flashınla güncelleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam FFF bende bir resim olarak gözüküyor dosyada 1 tane var sadece oda resim logosunda adım adım anlatırmısınız.

Hocam FFF bende bir resim olarak gözüküyor dosyada 1 tane var sadece oda resim logosunda adım adım anlatırmısınız.
Linke tıklayıp aşağı inin ve BIOS (+6) yazısını göreceksiniz, oraya tıklayın ve altta FFF BIOS versiyonunu göreceksiniz. Üzerinde indirme işareti olan bulut şekline tıklayınca iner.

Linke tıklayıp aşağı inin ve BIOS (+6) yazısını göreceksiniz, oraya tıklayın ve altta FFF BIOS versiyonunu göreceksiniz. Üzerinde indirme işareti olan bulut şekline tıklayınca iner.
Öyle yaptım zaten dosyanın içinde görsel logolu ama FFF formatlı dosya var.

Hocam şu anda kafam pek yerinde değil dalgınım biraz rufusu ne için kullanıyor ayrıca q flashı nasıl oluşturdu?
Flash belleğin türünü FAT32'ye çevirmek ve içerisinde hiç dosya bırakmamak için BIOS'u içine atmadan önce formatlıyor RUFUS ile. RUFUS'a gerek yok. BIOS'u içine atmadan önce flash diske Bilgisayarım klasörü içinde sağ tıklayıp biçimlendir deyip FAT32 dosya formatını seçerek hızlı biçimlendir tuşuna basarak aynı işlemi yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı