2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyup bilgisayar teknikeri olarak iş bulabilir miyim? Çalışma şartları nasıl? Başlangıç ücretleri nasıl? Piyasa nasıl ? İş nasıl bulunur? Bu alanda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyup bilgisayar teknikeri olarak iş bulabilir miyim? Çalışma şartları nasıl? Başlangıç ücretleri nasıl? Piyasa nasıl? İş nasıl bulunur? Bu alanda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Hocam ben açık öğretim bilgisayar programcılığı okuyarak teknik bilgiyle çalışıyorum şu an aslında şans işi kendinizi gösterip ticaret dönen veya güzel cirosu olan bir yere girerseniz illaki büyürsünüz. Deneyim en önemlisi.
Hocam internetten IT şirketlerine başvurun, haritalardan arayın gidin konuşun illa ki denk gelir yetiştiricek eleman arayan biri.Peki böyle yerleri nasıl bulabilirim mezun olduktan sonra deneyim olmadan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.