Merhaba, ben Gigabyte B550M DS3H aldım. Rev 1.5 çıktığı için iade ettim ve şimdi rev 1.4 ararken rev 1.7 buldum. Hangisi daha iyi, yardımcı olur musunuz?
Suan 1.7 almak 1.4 almaktan daha mı mantıklı peki pek fazla anlamıyorum da1.4 bulabilir misin bilmiyorum dostum ama 1.5'de yaptıkları belli olduğu için midir nedir 1.7de çıkardığı şeyleri geri dahil etmiş görünüyor gigabyte
B550M DS3H (rev. 1.4)
B550M DS3H (rev. 1.5)
B550M DS3H (rev. 1.7)
![]()
B550M DS3H (rev. 1.7) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...www.gigabyte.com
Suan 1.7 almak 1.4 almaktan daha mı mantıklı peki pek fazla anlamıyorum daPek bir fark göremedim ben.
Şu an 1.7 almak 1.4 almaktan daha mı mantıklı peki pek fazla anlamıyorum da.
Şu an 1.7 almak 1.4 almaktan daha mı mantıklı peki pek fazla anlamıyorum da.
Suan 1.7 almak 1.4 almaktan daha mı mantıklı peki pek fazla anlamıyorum da
Suan 1.7 almak 1.4 almaktan daha mı mantıklı peki pek fazla anlamıyorum da
Tabii ki 1.7
Teşekkür ederim.Bir fark yok gibi dostum 1.5de bütün rgbleri vs çıkarmıştı. direk kartın üstten görüntüsünü attım. Hiçbir şey bilmeyerek baksanız bile resimdeki farkları bulun oyunu gibi yaparsanız görebiliyorsunuz. 1.7de tercih edilebilir. Faz değişimi de olmuş 5+3'den 6+2 şeklinde bu da pozitif bir değişim. O yüzden 1.7 alınır.
Argb ve rgb arasında tam olarak nasıl bi fark var benim alcagim soğutucu argb de kullanabilirmiyim ?1.7 de ARGB portunu geri takmışlar mı bari![]()
Teşekkür ederim.
ARGB ve RGB arasında tam olarak nasıl bir fark var benim alacağım soğutucu ARGB de kullanabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.