Gigabyte B550M DS3H Rev 1.7 vs Rev 1.4

Mikuta

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Gigabyte B550M DS3H aldım. Rev 1.5 çıktığı için iade ettim ve şimdi rev 1.4 ararken rev 1.7 buldum. Hangisi daha iyi, yardımcı olur musunuz?

Merhaba, ben Gigabyte B550M DS3H aldım. Rev 1.5 çıktığı için iade ettim ve şimdi rev 1.4 ararken rev 1.7 buldum. Hangisi daha iyi, yardımcı olur musunuz?

1.4 bulabilir misin bilmiyorum dostum ama 1.5'de yaptıkları belli olduğu için midir nedir 1.7de çıkardığı şeyleri geri dahil etmiş görünüyor gigabyte :D

B550M DS3H (rev. 1.4)
B550M DS3H (rev. 1.5)
B550M DS3H (rev. 1.7)

1.4 bulabilir misin bilmiyorum dostum ama 1.5'de yaptıkları belli olduğu için midir nedir 1.7de çıkardığı şeyleri geri dahil etmiş görünüyor gigabyte :D

B550M DS3H (rev. 1.4)
B550M DS3H (rev. 1.5)
B550M DS3H (rev. 1.7)

Suan 1.7 almak 1.4 almaktan daha mı mantıklı peki pek fazla anlamıyorum da

Pek bir fark göremedim ben.

Bir fark yok gibi dostum 1.5de bütün rgbleri vs çıkarmıştı. direk kartın üstten görüntüsünü attım. Hiçbir şey bilmeyerek baksanız bile resimdeki farkları bulun oyunu gibi yaparsanız görebiliyorsunuz. 1.7de tercih edilebilir. Faz değişimi de olmuş 5+3'den 6+2 şeklinde bu da pozitif bir değişim. O yüzden 1.7 alınır.

Bir fark yok gibi dostum 1.5de bütün rgbleri vs çıkarmıştı. direk kartın üstten görüntüsünü attım. Hiçbir şey bilmeyerek baksanız bile resimdeki farkları bulun oyunu gibi yaparsanız görebiliyorsunuz. 1.7de tercih edilebilir. Faz değişimi de olmuş 5+3'den 6+2 şeklinde bu da pozitif bir değişim. O yüzden 1.7 alınır.
Teşekkür ederim.

1.7 de ARGB portunu geri takmışlar mı bari:D
Argb ve rgb arasında tam olarak nasıl bi fark var benim alcagim soğutucu argb de kullanabilirmiyim ?

Teşekkür ederim.

ARGB ve RGB arasında tam olarak nasıl bir fark var benim alacağım soğutucu ARGB de kullanabilir miyim?

ARGB adreslenebilir RGB demek her bir LED'i ayrı ayrı adresleyebiliyorsun. ARGB portu 3 pinlidir 5 v dur RGB ise klasik RGB sadece renk değiştirme bir de bazı efektler falan. RGB portu 4 pinlidir 12v dur ARGB soketi RGB'ye RGB soketi de ARGB sokete takamazsın, taksan da çalışmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı