Çözüldü Gigabyte B550M-K ve R5-5600 taktıktan sonra format atılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rheimdal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi akşamlar öncelikle. Konuya gelecek olursam bilgisayarımda işlemci (R5 5600),anakart (Gigabyte B550M-K),RAM (Kingston Beast 2×8 ) olarak parçalarımı değiştirdim değiştirme sonrası sıfırdan kurulum için format atmaya karar verdim. Format atma ekranında içerisinde gereksiz dosyalarda olduğundan M.2 SSD(Adata Legend 512 GB) biçimlendirdim. Biçimlendirme sonrası formata devam edemiyorum. Sarı dikkat içerisinde ekte eklediğim uyarıyı veriyor. Müsait olanlar için yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20241113_190017-min.jpg
    20241113_190017-min.jpg
    286,1 KB · Görüntüleme: 30
Sorunla alakalı mı bilmiyorum ama deidklerimi yapman hayırlı olur. Shift f10 (f11de olabilir) diskpart, select disk 0, convert gpt. gpt yeni dosya format biçimi ve daha iyi çalışıyor, bir ihtimal sorununu çözer.

her komutu yazdıktan sonra enterlamayı unutma.

Sorunla alakalı mı bilmiyorum ama deidklerimi yapman hayırlı olur. Shift f10 (f11de olabilir) diskpart, select disk 0, convert gpt. gpt yeni dosya format biçimi ve daha iyi çalışıyor, bir ihtimal sorununu çözer.

her komutu yazdıktan sonra enterlamayı unutma.
Olmadı galiba hocam.Buradan xçıktıktan sonra uyarı devam ediyor.

Dosya Ekleri

• 20241113_191203-min.jpg
    20241113_191203-min.jpg
    253,7 KB · Görüntüleme: 19
Olmadı galiba hocam. Buradan xçıktıktan sonra uyarı devam ediyor.

Evet küçük bir yanlış okuma yapmışım, dediğim şeyi boş ver. Ana menüdeki 2 diski de sil öyle dene, bu konumda sorun olması olası çok yer var, bulabildiğin kadar şey dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı