noadaffy
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar herkese selamlar umarım iyisinizdir.
Bir teknik servisçi olarak ilk defa değişik bir sorunla karşılaşıyorum
www.gigabyte.com
Gigabyte B560M-H anakart var elimde 2 GB DDR5 660 Ti var bunu taktığımda görüntü vermiyor.
Veya örnek 1 GB 128 bit başka ekran kartı takıyorum hiçbir şekilde görüntü alamadım buzzer bağladığımda 5 bip sesi alıyorum işlemciye yönlendiriyor saçma bir şekilde.
Ancak GT730 4 GB veya 1650 - 1660 3060 takıyorum hepsinde görüntü veriyor BIOS'un son sürümünü güncelledim F4 vardı F6 yaptım yine de olmadı bu sorunu nasıl çözebilirim? Ben bu cihazı 2 GB ekran kartıyla satmam lazım ama garip bir şekilde görüntü vermiyor
Herkese teşekkürler iyi forumlar selamlar...
Bir teknik servisçi olarak ilk defa değişik bir sorunla karşılaşıyorum
B560M H (rev. 1.x) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...
Gigabyte B560M-H anakart var elimde 2 GB DDR5 660 Ti var bunu taktığımda görüntü vermiyor.
Veya örnek 1 GB 128 bit başka ekran kartı takıyorum hiçbir şekilde görüntü alamadım buzzer bağladığımda 5 bip sesi alıyorum işlemciye yönlendiriyor saçma bir şekilde.
Ancak GT730 4 GB veya 1650 - 1660 3060 takıyorum hepsinde görüntü veriyor BIOS'un son sürümünü güncelledim F4 vardı F6 yaptım yine de olmadı bu sorunu nasıl çözebilirim? Ben bu cihazı 2 GB ekran kartıyla satmam lazım ama garip bir şekilde görüntü vermiyor
Herkese teşekkürler iyi forumlar selamlar...
Son düzenleyen: Moderatör: