i5 1235U laptop BF4 kaldırır mı?

SELO61

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben büyük bir Battlefield hayranıyım. Geçmişte PlayStation'dan oynuyordum. Ama ben laptoptan da oynamak istiyorum. Bana sistemimin nasıl bir.
Performans sağlayacağı hakkında ve oyunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem.

ASUS.
16 GB RAM.
Intel UHD grafik.
i5 1235U.

140 GB boş alanım var.

Hocam en düşük ayarlarda 60 FPS alabilir.

Sonuçlara bakabilirsiniz:

Screenshot 2025-09-24 182341.png

Arkadaşlar ben büyük bir Battlefield hayranıyım. Geçmişte PlayStation'dan oynuyordum. Ama ben laptoptan da oynamak istiyorum. Bana sistemimin nasıl bir.
Performans sağlayacağı hakkında ve oyunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem.

ASUS.
16 GB RAM.
Intel UHD grafik.
i5 1235U.

140 GB boş alanım var.
1080P düşük ayarlarda 70-100FPS görüyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orta, yüksek karışık şekilde 60FPS'i tutturursunuz gibime geliyor.

Sonuçlara bakabilirsiniz:

Kağıt üstü sonuçları pek kaynak olarak kullanmayın hocam. Özellikle sistem gereksinimlere göre puan veriyorlarsa hiç bakmayın. Sistem gereksinimleri kabaca ifade eder ama kolay kolay gerçeği yansıttıklarını görmedim. En düşük 1060 ister ama 1050Ti'da oynatır misali.
Zaten 1235U'da UHD Graphic yok, "Iris Xe Graphics G7 80EUs" var.

Son düzenleme:
1080P düşük ayarlarda 70-100FPS görüyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orta, yüksek karışık şekilde 60FPS'i tutturursunuz gibime geliyor.

Kağıt üstü sonuçları pek kaynak olarak kullanmayın hocam. Özellikle sistem gereksinimlere göre puan veriyorlarsa hiç bakmayın. Sistem gereksinimleri kabaca ifade eder ama kolay kolay gerçeği yansıttıklarını görmedim. En düşük 1060 ister ama 1050Ti'da oynatır misali.
Zaten 1235U'da UHD Graphic yok, "Iris Xe Graphics G7 80EUs" var.

Ortalama bir değer verdiği için bakmıştım. En iyisi attığınız videodaki gibi sistem gereksinimini aratarak videosunu izlemek.

Sizce oyun almama değer mi?
Hikaye modu 10 saat civarı sürüyor. Call of Duty kadar olmasada eğlendiriyor ve ortama sokuyor. EA Play veya Gamepass ile oynamak bana göre daha mantıklı tabi.
Online kısmına birşey diyemem ama hala yaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı