Gigabyte B650 Gaming X AX V2 anakart nasıldır?

Öyle. Hocam dediğim gibi zaten fiyatları yakın, kullanımınıza göre size en mantıklı geleni alın geçin, çok kafa yormayın
anladım hocam şöyle bir sisteme bakar mısınız son olarak nasıl olmuş?
AMD RYZEN 7 7800X3D
GIGABYTE AORUS WATERFORCE II 360 ARGB Fanlı 360mm
Kingston 1TB Renegade SSD
XPG CASTER RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz CL30 DDR5 EXPO/XMP Ram
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB
GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 Soket AM5 AMD B650 DDR5 8000MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX
COUGAR AIRFACE PRO RGB 850W 80+Gold 1xTypeC Temperli Camlı E-ATX Gaming Kasa

anladım hocam şöyle bir sisteme bakar mısınız son olarak nasıl olmuş?
AMD RYZEN 7 7800X3D
GIGABYTE AORUS WATERFORCE II 360 ARGB Fanlı 360mm
Kingston 1TB Renegade SSD
XPG CASTER RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz CL30 DDR5 EXPO/XMP Ram
GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB
GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 Soket AM5 AMD B650 DDR5 8000MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX
COUGAR AIRFACE PRO RGB 850W 80+Gold 1xTypeC Temperli Camlı E-ATX Gaming Kasa
Çok güzel sistem hocam hayırlı olsun.

Bende hemen hemen aynı parçalar ile yazın bir sistem toplamayı düşünüyorum, tek fark ben ekran kartı olarak 9070 XT değilde 7800 XT almayı düşünüyorum.

Bende hemen hemen aynı parçalar ile yazın bir sistem toplamayı düşünüyorum, tek fark ben ekran kartı olarak 9070 XT değil de 7800 XT almayı düşünüyorum.

Bütçeniz var ise 9070XT almanızı öneririm güncel olarak aralarında 50 FPS oynama var.

Bütçeniz var ise 9070XT almanızı öneririm güncel olarak aralarında 50 FPS oynama var.
Hocam zaten bende 9070 XT almak isterdim ama bütçem kısıtlı, normalde 7800 XT de almayacaktım ama XFX Speedster Swift 210 modeli Facebook, Sahibinden, Letgo da falan 2 yıl garantili sıfır 16-18k arası satılıyor onlarsan birini alacağım. Ama hepsi sadece Swift 210 modeli satıyor diğer modeller değil, muhtemelen swift 210 modelinin satılmayan ithalatçının elinde kalanlarıdır. Çünkü çıktığı zamandan beri aynı fiyatlsrda olduğu iicn kimse o modeli almayıp daha iyi soğutması olan modelleri alıyordu (normal olarak tabii ki daha iyi olanı alacaklar)

Bende hemen hemen aynı parçalar ile yazın bir sistem toplamayı düşünüyorum, tek fark ben ekran kartı olarak 9070 XT değilde 7800 XT almayı düşünüyorum.
Birde böyle bir sistem özelleştirmiştim. Diğer sistemdeki Cougar kasanın dahili psusunun modeli belli değil. Cougar marka ama modeli bilinmiyor. Attığım link gibi bilenne psulu daha iyi kasalı beyaz bi sistem alıp işlemciyi 9600x e düşürmek mantıklı mı ?

Birde böyle bir sistem özelleştirmiştim. Diğer sistemdeki Cougar kasanın dahili psusunun modeli belli değil. Cougar marka ama modeli bilinmiyor. Attığım link gibi bilenne psulu daha iyi kasalı beyaz bi sistem alıp işlemciyi 9600x e düşürmek mantıklı mı ?
Modeli belli olmasa bile sorun olmaz Coguar güzel bir marka sıkıntı olmaz, eğer bunu alacaksınız ve illa GOLD sertifikalı olması lazımsa XPG Kyber modelini seçin, bronz sorun olmaz ise Asus Tuf modelini seçin. Gigabyte in ürünleri genel olarak güzeldir ama sadece PSU ları patlamaları ile ünlü olmuştu bir aralar, riske atmayın bence

Modeli belli olmasa bile sorun olmaz Coguar güzel bir marka sıkıntı olmaz, eğer bunu alacaksınız ve illa GOLD sertifikalı olması lazımsa XPG Kyber modelini seçin, bronz sorun olmaz ise Asus Tuf modelini seçin. Gigabyte in ürünleri genel olarak güzeldir ama sadece PSU ları patlamaları ile ünlü olmuştu bir aralar, riske atmayın bence
7800xt güzel kart hocam amfm 2.1 açınca fps 2 katına çıkıyor. 9070xt için bütçeniz yoksa almanızı öneririm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı