Gigabyte B650M DS3H işlemci soğutucu önerisi

Efe 2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Gigabyte B650M DS3H anakartına uyumlu bir işlemci soğutucu lazım. İşlemcim AMD Ryzen 5 7600X önerilerde bulunabilir misiniz?
Fazla bütçem yok.

İşlemci soğutucular hakkında pek bir bilgim yok en fazla 2.000₺ verebilirim. Soğutucular her kasaya bağlanmıyor mu?

İşlemci soğutucular hakkında pek bir bilgim yok en fazla 2.000₺ verebilirim. Soğutucular her kasaya bağlanmıyor mu?
Her kasaya bağlanmıyor. Eski bir kasaysa bu tarz desteklerden yana eksik olabiliyor.

Kasanızı bilmiyorum haliyle ama bu bütçede aşağıdaki ürün alınır.

Team T-Force Siren ARGB GD240E

Kasamın markası Frisby fakat modelini bilmiyorum. Nerede yazıyor modeli.

Kasadaki radyatör konumlandırmaları için resmi bir destek bilgisi yok. Üst tarafa takılırsa anakarta ya da RAM'lere temas yapar mı? Bilemiyorum. Ön tarafa takılırsa kasa içi hava sirkülasyonunu muhtemelen etkileyip ekran kartı uzunluk desteğini de azaltacaktır. Vasat altı bir kasa. Soğutucuyu aldığınızda deneyerek uygun kullanım senaryonuzu oluşturmanız gerekir. Ama kasa değişimi kesinlikle sağlıklı olur. PSU durumunu hiç bilmiyorum.

Pcu yeterli tamamdır teşekkür ederim bakacağım.

Kasayı toplarken çekmistim bir yararı olur mu? @alihanvardertyok.

Dosya Ekleri

• IMG_2288.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…