Her kasaya bağlanmıyor. Eski bir kasaysa bu tarz desteklerden yana eksik olabiliyor.İşlemci soğutucular hakkında pek bir bilgim yok en fazla 2.000₺ verebilirim. Soğutucular her kasaya bağlanmıyor mu?
Fotoğrafını paylaşırsanız arayıp bulabiliriz.Kasamın markası Frisby fakat modelini bilmiyorum. Nerede yazıyor modeli.
Kasadaki radyatör konumlandırmaları için resmi bir destek bilgisi yok. Üst tarafa takılırsa anakarta ya da RAM'lere temas yapar mı? Bilemiyorum. Ön tarafa takılırsa kasa içi hava sirkülasyonunu muhtemelen etkileyip ekran kartı uzunluk desteğini de azaltacaktır. Vasat altı bir kasa. Soğutucuyu aldığınızda deneyerek uygun kullanım senaryonuzu oluşturmanız gerekir. Ama kasa değişimi kesinlikle sağlıklı olur. PSU durumunu hiç bilmiyorum.Kasanın içi bu kasayla aynı https://www.hepsiburada.com/frisby-...ZUU-wXYomeAWhvV3CpxoCWNEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Üst tarafa uyar gibi duruyor. Bir deneyin bakalım.Pcu yeterli tamamdır teşekkür ederim bakacağım.
Kasayı toplarken çekmistim bir yararı olur mu? @alihanvardertyok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.