Gigabyte B650M S2H vs Gigabyte A620M DS3H

norent

Hectopat
Daha fazla  

Hazır sistemde bu iki anakart var. Hangisi daha iyi alınması daha mantıkı hangisi alınır?

Hazır sistemde bu iki anakart var. Hangisi daha iyi alınması daha mantıkı hangisi alınır?
Tabii ki B650 soket. Sistemi atarsanız direkt yardımcı olabiliriz.

Tabii ki B650 soket. Sistemi atarsanız direkt yardımcı olabiliriz.

Sistem bu ama ikisi arasında kararsız kaldım. Hangisi daha iyi olur?

Sistem bu ama ikisi arasında kararsız kaldım. Hangisi daha iyi olur?
Gaming.gen.tr'de anakart seçimi yok alınmaz. Tebilon'dan B650 olan anakartı seçin. SSD'de değişebilirsiniz. Toplam bütçeniz nedir? Ona göre özelleştirme önereyim.

Gaming.gen.tr'de anakart seçimi yok alınmaz. Tebilon'dan B650 olan anakartı seçin. SSD'de değişebilirsiniz. Toplam bütçeniz nedir? Ona göre özelleştirme önereyim.

Anakartı SSD'yi değiştireceğim bir de kasayı değiştirmryi düşünüyorum 34 bin TL oluyor öyle bütçemde 34-35 bin TL civarında.

Anakartı SSD'yi değiştireceğim bir de kasayı değiştirmryi düşünüyorum 34 bin TL oluyor öyle bütçemde 34-35 bin TL civarında.
SSD olarak da Kingston Renegade 1TB ekleyin hocam. Ayrıca gidip başka bir yerden bu soğutucuyu alın. 7500F stok soğutucuyla kalorifere dönüyor.

SSD olarak da Kingston Renegade 1TB ekleyin hocam. Ayrıca gidip başka bir yerden bu soğutucuyu alın. 7500F stok soğutucuyla kalorifere dönüyor.

WD SN580 ile değiştirmeyi düşünüyordum ve kasayı da değiştirmeyi düşünüyorum DeepCool matrexx 50 ile değer mi değiştirmeye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı